Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Jednoho krásného dne ...

16. 5. 2011 8:34
měli bychom rozlišit dvě věci

první je morálka těch co tejně nahrávají, tou druhou je obsah nahraných sdělení. pokud budou zveřejńovány obhroublé výrazy použité v soukromí je to problém toho kdo je zveřejňuje. Na pováženou jsou ovšem výroky nekorespondující s veřejným obrazem vrcholných představitelů společnosti - to že jedna záměrně mystifikovala protože věděla že je nahrávána a druhý si opilecky vymýšlel , tomu nevěří ani nedochůdče. pokud považujete za normální tvářit se na veřejnosti jako morální spasitel a ve skutečnosti dělat pravý opak, pak ouvej. já považuji každý prostředek , který obnaží morálního kripla za morální.

0 0
možnosti
PH

petrph

16. 5. 2011 6:44
jenomže my přece už malé děti učíme

Aby nemluvily sprostě,aby se nehádaly, nepomlouvaly a nepraly se o panenku nebo autíčko.Jakto že to někteří to do dospělosti zapomenou?

To je snad samozřejmé, že do slušného společenského chování patří že nepomlouváme nepřítomné, ani své vedoucí. Ani že ze sebe neděláme machra co má kámoše na každým ministerstvu.Leda tak v separé nejbližší kamarádce či přítelkyni.. Ale už s tím rizikem, že když to někdo uslyší a poletí to oznámit dotyčnému (nadřízenému) tak máme polízanici..

A jestli mají být "vyjímkou" alkoholové dýchánky kde se soudruzí straničtí lídří ztřískají tak, že už ani nevědí co mluví???Když už o to stojí, tak ať jim tam ochranka napřed udělá pořádek a vymete všechny štěnice, a dovolí přístup pouze prověřeným soudružkám sexuálním pracovnicím, co to pak nebudou vynášet ven...

Ono jak je vidět, tak v tom nejsme sami a stromy nikde nerostou do nebes. Takový pan Strauss-Kan už poznává, že i radovánky bossů mají své hranice

0 0
možnosti