Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Jestlize si nekdo zaslouzi dik zato, ze tato platforma pro blogy se nestala jen snuzkou populistickych,  nenavistivych, casto az stvavych prispevku, tak jste to prave Vy pani Ireno. Dekuji Vam za Vase fundovane,prispevky, psane s velkou snahou o objektivitu a  za Vase temata, ktera by mela spolecnost zajimat daleko vice nez nesmysly a nepravdy jinych radoby publicistu. Preji Vam jeste mnoho sily a odvahy.

1 0
možnosti
IA

Děkuji. To jsem nikdy nečekala. Mnoho to pro mne znamená.V

0 0
možnosti
LV

Ano. Nikdo neví co ho v životě potká. Přeji hezký den.:-)

2 0
možnosti
MP

Gajdůšková dokázala jak je asociální. A takoví jsou tam snad všichni. Správný socialista si musí VYMÝŠLET, co by ještě zreguloval, zdotoval...Samé daně,  daně.. Kdyby byli opravdu sociální, bojovali by např. proti amalgámovým plombám, u vysokých doplatků u zubaře...Chtějí euro a odmítají referendum o euru. Viditelně potřebují, aby co nejvíc lidí bylo sociálně potřebných. Kdyby všichni lidé měli práci a o třetinu vyšší plat či důchod, proč by potom volili ČSSD?!? Takže proto se ČSSD musí snažit o bídu, jinak by zanikla!!!

1 0
možnosti
MP

Pardon, oprava. Kdyby byli opravdu sociální, bojovali by např. proti poplatkům za amalgámové plomby...

1 0
možnosti
MM

TakR^

Jenže ČSSD se skládá ze tří čtvrtin z bolševiků prospěchářů a největší problém jsou církevní restituce, protože pro bolševiky jsou církve třídní nepřítel. Horáková musí rotovat v hrobě, ti co ji mučili a popravili, dnes v ČSSD vládnou.

1 1
možnosti
Foto

no, je to dobre napsano.

1 0
možnosti
Foto

L80u40b22o27š 44Z92á35l49o71m

16. 11. 2013 23:27

Stát nemůže aktivně řešit nezaměstnanost, protože svými zásahy do ekonomiky ve skutečnosti nezaměstnanost vytváří. Jakákoliv aktivní politika zaměstnanosti ve skutečnosti zničí přinejmenším stjený počet pracovních míst, jako jich vytvoří. 

Řešení však existuje: dát od ekonomiky ruce pryč. Jenže to samozřejmě socani nikdy neudělají.

3 0
možnosti
IA

Chápu o čem mluvíte. R^

0 0
možnosti
PF

P82e31t44r 90F84o58j32t57í20k

16. 11. 2013 22:40

Opravdu fundovaný protinázor.. je mi Vás docela líto

0 0
možnosti