- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kdysi dávno jsem taky chtěla sestavit kuchařku z jídel,které jsme si s manželem přinesli ze svých původních rodin. Jenže časem začal syn odmítat pomazánky,protože ve školce ji měli každý den. Dcera odmítala hovězí maso /flaksovité podrážky ze školní jídelny/. Takže už asi 15 let improvizuji a vařím to, co je zrovna na trhu,na co máme chuť a co je aspoň trochu zdravé. Takže v pátek hospodské zvěřinové hody a v neděli svatomartinskou husu. A celý týden se z toho budeme léčit.Ale ať.
článek o tom jak žena skládá kuchyni z OBI nebo tak něco.
Dlouhodobě jsem přesvědčen, že tělo si "umí" říct o to, co mu chybí. A tak někdo maže chléb sádlem a sype cibulí. Jiný, který podléhá vlivu nutričních dogmat si maže Euro-podrážku Euro-margarínem a je mu hůře a hůře. A samozřejmě i psychicky.