Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GH

G10e50o28r83g40e 47H27o63l48y

30. 6. 2021 16:59

Par zprav o Covid-19 z dnesnich severo-americkych media:

https://abcnews.go.com/alerts/coronavirus

0 0
možnosti
PK

Jinak samozřejmě souhlas s vakcinací...R^

1 0
možnosti
IA

V případě takového řešení doporučuji lidem aby si vytvořili tzv. filosofické zahrádky (spolek) a diskutovali mimo společnost a vydávali si bulletin. To tad moc chybí a bylo to založeno též v době Masaryka. diskutovat se dá filosofickou cestou a ne jen cestou nadávek, okopování kadidátů do voleb pomlouvat lidi veřejného života - to nemá se svobodou slova a demokracií nic společného. A to je třeba dát silně najevo aby další generace si nemyslela, že je to normální.

1 0
možnosti
PK

Ale každý občan má právo na své názory, i když jsou jiné, než by si někteří přáli slyšet. Názory jsou od toho, aby byly vyřčeny, nebo publikovány cestou médií.

Zdroj: https://irenamauranovotna.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=772577

Byl bych strašně rád, kdyby tomu jak píšete bylo i do budoucna, ale současnost vypadá krapet jinak, například facebook přitvrdil a pokud bude odsouhlasena Marakešská dohoda bude to další krok k cenzurování názorů ....

1 0
možnosti
Foto

Respektování jiných názorů ano, ale ne jejich prosazování za každou cenu, i za cenu pomlouvání, zesměšňování a dehonestace názorového protivníka. Pak už to není výměna názorů, ale aréna kdo s koho, často i snaha o jeho politickou a společenskou likvidaci. Jak daleko je pak k likvidaci fyzické?) Demokracie není anarchie, ani právo džungle, kde vyhrává silnější, se silnějším hlasem a tvrdšími lokty. Demokracie je slušná diskuze. (A zdá se mi, že teď, před volbami se porušují a budou porušovat všechna pravidla - i tabu. A to nejen v soukromých diskuzích, ale i v médiích. Ta se především zaměřují na "vybraná neslušná slova", ale ne na smysl článku. To je velmi smutné. Díky za zajímavý článek, paní Aghová. Hezký den.:-)

0 0
možnosti