Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
X

xychteen

6. 4. 2012 16:38
První dojem - přechodnici vám teda moc nejdou,

pozor na ně, na kluky ušatý ;-D

0 0
možnosti
NX

not3

6. 4. 2012 15:18
nezávislá akreditační komise v čele s čelní komunistkou ČR

Uvědomit si,že je akreditační komise nezávislá a složená z odborníků?? než začnete psát takové kraviny,tak si nejdřív projděte seznam členů akreditační komise a posuďte, jaký může být třeba primátor prahy odborník na právo,aby mohl hodnotit kvalitu výuky na právnické škole(zvláště, když má na jednu školu cca 2minuty)? a nezávislá??? nezávislost je dobře vidět třeba na tomto videu : http://www.youtube.com/watch?v=ikl9Lx_aT8M&feature=relmfu ,kde Pospíšil popisuje svou dohodu s Dvořákovou, že když zvolí děkana, který bude dělat to,co chtějí (rozuměj politici), tak do dvou týdnů vrátí plzni rigorozní řízení a všichni budou dělat, že se nic nestalo!! To je ta nezávislost o které pisatelka píše?

0 0
možnosti
A

Alžběta7

7. 4. 2012 0:22
Re: nezávislá akreditační komise v čele s čelní komunistkou ČR

http://www.akreditacnikomise.cz/cs/slozeni-akreditacni-komise.html - Zde jsou členové Akreditační komise pro vysoké školy. Můžete prosím označit, který z nich je primátor města Prahy?

0 0
možnosti
N

nesmídolesa

6. 4. 2012 14:10
Domnívám se, že na tuto

republiku máme právníků tolik až to není zdrávo. Z nedostatku uplatnění vznikají různé justiční mafie, které využitím zákonů, které samy vytvořily, olupují a vydírají ostatní občany. Takto vznikly různé vymahačské firmy, exekutoři, realitní kanceláře napojené na soudy a advokacii. Takže když se zruší nekolik právnických fakult a na zbylých se zpřísní a zejména zkvalitní výuka, tak to bude jen ke prospěchu spoječnosti. Přbytečné právníky byc h poslal dělat něco užitečného pro společnost. Třeba stavět nový most Inteligence.

0 0
možnosti
OU

6. 4. 2012 14:36
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1864x
Bez svého muže Jana neudělám ani ránu (a někdy ani blog).
Jinak se stále učím. A stále žasnu...

Seznam rubrik