Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^;-(;-)Jo, zuby. Někdy by bylo lépe kousnout do granátu. Kdys velice dávno mě sundali hrobníkovi z lopaty odborníci na stomatologii v Kateřinské. Dodnes si pamatuji jejich jména (Hanek a Bejček), ač je to cca pětapadesát let nazpět;-)

1 0
možnosti
GC

Pan docent Bejcek byl velmi mily a sikovny, ale obcas si taky uzil svoje. Jednou nam prednasel pan profesor Toman, prednosta kliniky a docenta Bejcka si vzal “ k ruce “. A pekne mu, chudakovi, nakladal. Bejcku, smazte tabuli ! Bejcku !!!! Takhle se maze tabule ?? Koukejte tu houbu poradne namocit ! :-)

0 0
možnosti
Foto

Věčné a sakra bolavé téma..aúúú:-PR^

2 0
možnosti
IL

I48v93a36n79a 22L95a25n65c16e

11. 1. 2022 12:50

O zubech ani raději nemluvím. Začalo to, když mi bylo deset let a chodili sjme na školní prohlídky na zubní... Tak v té době ten "cirkus" začal a v podstatě stále ještě neskončil. Zuby jsem si čistila dvakrát denně jako brácha, který měl a stále má zdravé zuby.

Můj syn přišel o jeden zub, z vlastní blbosti, a když mu ho doktorka trhala, také asi nějaká mladá a nezkušená, tak mu udělala díru do nosu. Poslala ho do nemocnice, aby mu to sešili. V té době jsem už byla v Americe, když mi volal syn, že jede do nemocnice, protože kořen byl tak hluboko, že má díru až v nose... Od té doby o zuby pečuje.

Vybral jste si pro dnešek téma velmi bolestivé:-/

1 0
možnosti
Foto

Uf, teda díra v nose kvůli zubu je už hodně brutální level.

1 0
možnosti
Foto

R^Svých zubů už mám jen šest, Martine, takže s Tebou coby matador zubního křesla vpravdě soucítím;-D

2 0
možnosti
Foto

Martine, pobavilo. Též u zubařky šaškuji a když se zeptá, co mě bolí, spustím: koleno, záda, rameno ... Nejlepší historku s mou zubařkou má ovšem kámoš. Stavoval se k ní před vodáckou výpravou a potřeboval ze známosti píchnout injekci do zablokovaných zad. Pacientce, která ignorovala ceduli Neklepat, vyčkejte příchodu sestry, a do ordinace vtrhla, se tak naskytl ojedinělý pohled na kamaráda s holým zadkem ohnutého přes zubařské křeslo.

2 0
možnosti
Foto

;-D

To chtělo fotku.

1 0
možnosti
MV

pro nektere z nas by stacilo do horrou natocit jen samotne zubarske kreslo.

kam se hrabe "patek trinacteho"...

pekne sem si pocetl. diky

5 0
možnosti
Foto

Také jsem byl jednou u zubařky s bujným poprsím, bylo příjemné jak mi ty dva balony tlačila za uši. To se na bolest zapomene a myslí se na příjemnější věci. Tobě za zubní krimiR^;-D

1 0
možnosti
PK

Strašidelný téma, alespoň pro mě, kolik jen bych mohl napsat blogů kdybych to uměl....;-DR^

1 0
možnosti
LH

Přiznám se, jsem bordelář (respektive jsem byl) na zuby a čistil jsem si je 2x ročně než jsem šel na prohlídku k zubaři.Takže postupně mně byly zuby vytrhávány až mně tam zbylo v 55 letech šest zubů, které začaly kývat a nakonec všechny musely být vytrženy a nahrazeny protézou.

Jenže v té době jsem pracoval v jedné firmě a jak jsem se bavil s jednou paní o zubech když se mně začaly kývat a zubař je postupně vytrhával.

Když jsem ji říkal, jaký jsem byl celý život bordelář na zuby, tak ona vypravovala, že si je poctivě dvakrát denně čistila a jak po revoluci začaly dentální nitě, tak ještě těmi nitěmi.A ukazovala mně jaké má hezké zuby.Pak se naše cesty rozešli a po pěti letech jsem se s ní potkal ve městě a ona říkala, že dopadla jako já.Začaly se jí zuby kývat, postupně je zubař vytrhával a dnes už nosí obě zubní protézy (jako já).

Takže kolik času a peněz ona do toho vložila a kolik já a nakonec v šedesáti letech jsem dopadli oba stejně.

A perlička nakonec.

Do dneška jsem s protézou nenaučil jíst a jím bez zubů.Když jsem chodil ještě v zaměstnání s chlapama na oběd, zuby jsem si vyndaval (nevadilo jim to) a říkal jsem, že se zubama se nají každý blbec, ale bez zubů to umí jen málokdo.

A jedl jsem a jím (teda mimo oříšků a ořechů) všechno.Kolikrát chlapi nechávali maso, že prý je tvrdé.Já si to nakrájel na malé kousky a maso jsem snědl.

2 0
možnosti
Foto

Krásná historka. Děkuji, :-)R^

0 0
možnosti
GC

Hezky napsano :-) Snad jen malou poznamku. Cesky vyraz “dentista”- t.j. zubni technik stredoskolak s opravnenim provadet v ustech pacienta nektere jednoduche zakroky- neni totozny s anglickym vyrazem “ dentist “ ( zubni lekar ). A protoze dentistou se u nas uz vice nez 50. let nikdo ze zakona stat nemuze, pak zjevne ani ona dama, ktera vas osetrovala, nebyla dentistka, ale obycejna zubni lekarka :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 344
  • Celková karma 12,45
  • Průměrná čtenost 437x
Generální ředitel antikvariátu. Všechny mé články jsou 100% uhlíkově neutrální.

Seznam rubrik