Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Martine, Milan a Laďa jsou svébytní bezdomovci, já myslím, že obvykle mají úplně jiné starosti.

1 0
možnosti
Foto

Davide, ti dva jsou schopní bavit se o čemkoli. Milana baví čtení, vždycky si něco vyloví z knihobudky a pak nově nabytými znalostmi udivuje Láďu i náhodného posluchače.

1 0
možnosti
Foto

Martine, tohle skutečně vypadá na fantasy, jak už řekl Filip s Václavem. Politické články normálně nečtu a vědět, že i Ty zabrousíš do téhle oblasti, tak bych to taky neotvíral, ale když už jsem tam byl, tak jsem to dočetl. A myšlence těch dvou kluků z ulice dávám zapravdu.

1 0
možnosti
Foto

Debaty pouličních filosofů bývají zajímavé a zábavné. Vzpomínám na toho, který mi nějakých 34 minut čekání na autobus zpříjemňoval vyprávěním o tom, kdo podle něj m§že za všechno zlo světa.

1 0
možnosti
Foto

Teda, ti dva by zasloužili... Chudák Lorna, takhle ji v hlavě dělat nepořádek. Teta Radka je sice osobně útočná, ale nic takového co ji vkládají do úst nenapsala. Netuším, je li to nedostatkem lékařském péče, kterou lidé na ulici trpí a pak je možné, že písmenka nevidí a špatně to přečetli... Nebo jestli si jako řada lidí na ulici rádi přihnou....

Ale jelikož život na ulici není taková romantika aby se tahle dvojice takhle přežila z devadesátek až do dneška, tak si to nejspíš strejda Martin celé vymyslel. Na rozdíl od jeho ostatních příběhů se mě to nelíbí.

1 0
možnosti
Foto

Když se spolu ti dva svérázní pouliční filosofové baví, často jejich debata vede od Šumavy k Tatrám a nazpět přes Čeljabinsk. Nicméně někdy z nich vyleze zajímavá myšlenka.

0 0
možnosti
Foto

Martine ty rád píšeš fantazie, takže to že Halík a Malý jsou katoličtí kněží bude také asi fantazie, jinak by přeci věděli kdo to byl Herodes.

Vašek

1 0
možnosti
Foto

A to ještě, Vašku, nevíš, jak je kolikrát zábavné poslouchat filosofující bezdomovce.

1 0
možnosti