Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Kde jste byli blogeri ? ;-O

ttp://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2545-trestni-oznameni-na-rezisera-menzela-podporil-schwarzenberga-a-urazil-cechy-nevolnici-a-zbabelci.aspx

Dnešního dne jsem

podal na Jiřího Menzela trestní oznámení pro podezření ze spáchání tr.

činu dle §355 odst. 1 písm. b) tr. zákoníku!!!!

2 0
možnosti
JH

J80a15n 84H34l84e88d63í83k

21. 1. 2013 14:46

nejedná se přece o něčí osobní názor-----  nýbrž o propagaci Zemana v Rudém Právu !!

0 1
možnosti

Pozor změna - už to nezní unisono;-D

Před pár minutami promluvil v Radiožurnálu spisovatel Jiří Stránský a řekl, že by si zasloužil od Hynka Bočana nakopat do šimpánu, protože ho vlastně do všeho zatáhnul on. Řekl, že jak je starej tak byl hloupej, když zapomněl na starou poučku, že když se jeden rozčílí, tak by měl napřed napočítat do padesáti, než učiní nějaké prohlášení. Rozčílilo ho prostě to, že Dejdar bude volit Zemana jako někoho, kdo žádá i hlasy komunistů, protože Dejdara během natáčení Zdivočelé země poznal jako člověka, s komunismem absolutně nesmířeného. A své prohlášení pak dal i Hynku Bočanovi, který mu to jako starému kámoši hned odsouhlasil, čímž všechno vzniklo.  

Více u mě na blogu:-)

7 0
možnosti
Foto

To bude asi stejné, jako když některá rádia nevysílala Vondráčkovou;-(

Já bych si také vybíral s kým chci spolupracovat;-D

Na druhou stranu jako herec jde tam, kde asi platí lépe:-P

5 2
možnosti
JM

Jistě, teď je otázkou, zda si Vás publikum bude žádat. Ale Vás asi určitě, každý z nás se považuje za pupek světa;-D

0 1
možnosti
FL

Připadá mi zajímavé , že většina blogerů nevidí rozdíl, mezi tím, když s Dejdarem odmítá pracovat zmíněná dvojice tvůrců a kdy Dejdarovi nikdo nebrání spolupracovat ve svém oboru s kýmkoli jiným a případem kdy o práci připravil člověka v minulosti totalitní stát. Když blogeři zmíněným tvůrcům upírají právo se rozhodnout s kým budou spolupracovat, v podstatě se dopouštějí téhož co sami kritizují ... ;-)

1 1
možnosti
JM

Nezlobte se, ale tohle se nedá nijak relativizovat, či překlenout oslím můstkem. Ostatně i za totality jste mohl říkat, co jste chtěl, jen ty následky, ty jste si musel přičíst sám. Osobně nejsem zklamán z Bočana, ale Stránský, to je obrovské zklamání. Nikdy bych neřekl, že se člověk, který prožil to co on, sníží k něčemu podobnému.

3 4
možnosti
  • Počet článků 760
  • Celková karma 18,69
  • Průměrná čtenost 7551x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.