Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Nechme Krym Krymem máme své starosti. Netvařme se jako bychom vládli celému světu.

http://www.blisty.cz/art/72429.html

0 0
možnosti
Foto

Fajn večer všem přeji:-).Trošku bych si dovolil reagovat, snad mne neukamenujete hned, ale až za chvíli;-D. Dám sem opis mého příspěvku z jiného místa iDNES. Ač se to možná bude zdát nesmírně NEMODERNÍ a ÚPLNĚ UJETÉ a jak tak sleduji celé to hemžení kolem "Ruska" a "Západu" mám čím dál větší pocit, že Putin se tam vůbec nijak neangažuje. On tam prostě není. Teď asi dostanu na bedra hromy blesky, ale sice jsou indície v podobě jakýchsi "vyzbrojených a neoznačených vojáků" a ruské techniky, ale to je tak všechno, co zatím hovoří proti Putinovi. Já vím, asi řeknete, že jsem spadl z jahody - mimochodem mám pocit, že z té jahody padám každý den ;-D, ale to je vedlejší - vidím, že za "konfliktem", který, dobře-připouštím, že se "nějaký" vůbec děje JE ASI PRAVDĚPODOBNĚ ÚPLNĚ NĚKDO JINÝ. Zabijte mne přátelé sladce.. Killing mee sweetly pleaseV;-D

0 0
možnosti
RS

Druhá? Ona ta první skončila?

0 0
možnosti
MS

Jsem velmi nepříjemně překvapen (až zaskočen) tím, kolik lidí v diskusích stojí na straně bývalého KGBáka Putina a kolik jejich diskusní příspěvky získávají plusů. Na druhou stranu jsem potěšen tím, že blogeři a diskutéři, které jsem vždy považoval za slušné lidi, sdílí stejný názor jako já.

7 1
možnosti
VK

Ta proputinovska manie v CR je opravdu desiva. Lidi jsou, zda se, nepoucitelni.

3 2
možnosti
VK

Jen pro informaci... Majitel a zakladatel turnerradionetwork, Hal Turner je americky nacista a rasista.

1 0
možnosti
MN

dodnes nikdo takovym zpusobem nereagoval na vsechny vypady americké armády po světe - no jistě oni si udelali svoji omluvnou verzi - terorismus - navíc jejich vojenska doktrina pocita s temito utoky - utoky bez nejakého diskutovani bez schváleni OSN ci celeho sveta ... najednou se na Krymu na pronajmutych mistech zacnou hemzit rusove a je tu krik ... nikdo dosud nepodal dukaz o tom, ze tam je ruska armada - pokud tedy nepovazuje nekdo za dukaz tu vyfocenou ruskou SPZ, nebo to, ze vojaci, nebo domobrana oblecena do uniforem mluvi rusky - nejspis tam bude mluvit skoro kazdy - nikdo nebere v potaz, ze se tam nevystrelilo, ze tam onu domobranu lidi ve mestech vitaji - opatreni se delaji prekotne .. stejne jako prekotne se legalizovala pucisticka vlada Majdanu, ktera ovladla parlament a vedeni v zemi terorem - vichni uz videli zabery na youtube, ale media budou stale vykladat o tech klidnych demonstrantech ... moderatori tlaci sve diskutery k odpovedim sugestivnimi otazkami - proste si vynuti odpoved takovou jakou chteji slyset - takze se chvili dozvidate od nejakeho ukrajince, ze Putin byl pri tiskovce hodne nervozni a ze zadrhaval v reci .. to nas pan Karel taky zadrhava a nervozni neni .... a do toho otazka  zda zacina studena valka ... kdyz tam budou vsichni strkat nos, kdyz bude kazdy rusy napadat ze tam delaji akce ale dukazy nejsou vlastne zadne - jen stale verbalni sdeleni, nevidite co se deje na majdanu .. nevite kolik lidi jde s majdanskou vladou, kolik lidi chce tuhle politiku - stale se mluvi o nich, ale ne s nimi a kdyz se do medii mluvi s nimi.. tak jen s temi, kteri budou hajit aMajdan

2 4
možnosti
MT

Samozdrejme, soudruhu.

2 2
možnosti
PH

Začíná na Krymu druhá studená válka?

ano začíná, ale v obráceném gardu, než to bylo v minulosti. Nazdar:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 760
  • Celková karma 16,98
  • Průměrná čtenost 7551x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.