Vyhrajte knihu o tom, jak "koučovat" svůj život

Čtenáři blogů iDNES.cz ho znají jako skvělého fotografa. Fotky jsou jeho vášní, jak sám říká, nyní ale vydává knihu s tématem notně odlišným. Bloudíte vlastním životem? Vyhrajte knihu Mariána Béreše Kouč vlastního života. Nebloudíte? Tím lépe, hrajte s námi také. 

Obálka knihy Kouč vlastního životaGrada

 

Vyhrát knihu můžete, když odpovíte správně na tři otázky v této soutěži.

Kniha Kouč vlastního života si klade nemalý cíl: pomoci svému čtenáři zorientovat se ve vlastním životě tak, aby mohl žít spokojený život. Najde tu jak teoretickou část pochopení fungování člověka, tak pak i část praktickou jak s tím, co se dozvěděl, pracovat na dosažení spokojenosti.

JakJak
Jak
Jak
Jak

"Koncept knihy jsem nosil v hlavě asi rok, než jsem ho dal na papír a pak ho ještě stále v průběhu psaní upravoval, doplňoval nebo naopak škrtal. Objevoval jsem i další a další zajímavé výzkumy nebo odkazy v teoretické části, které jsem pak doplňoval do textu," říká autor o práci na knize.

Blog Mariána Béreše, to jsou především jeho fotografie. 
Najdete je tady.

Ač Slovák, píše Béreš česky, a to velmi dobře. "Korektury mi ale dělali v nakladatelství, přecejen moje čeština není dokonalá," poznamenává. 

Pochopit sám sebe a naučit se sebou pracovat, je podle něj disciplína velmi složitá. Ví, co říká, osobním koučinkem se zabývá už patnáct let, jednu knihu na téma osobního rozvoje už vydal. I kniha Kouč svého života je určena lidem, kteří mají zájem o osobní rozvoj do hloubky, chtějí chápat věci v souvislostech. Lidem, kteří chtějí pochopit, co je skutečně ovlivňuje a naučit se, jak s tím pak pracovat na všech úrovních. Lidem, kteří chtějí dosáhnout tzv. work-life balance, neboli rovnováhu v životě.

"Shrnul bych to sloganem, který se objeví na plakátech ke knize: Kniha pro všechny, kteří chtějí cíleně ovlivnit svůj život," dodává Marián Béreš.

Knihu vydává Grada. 

Křest knihy proběhne v úterý 1.října v 18.00 v Slovensko-českém ART klubu, V závětří 4, Praha 7.

 

Mediální podpora Blog iDNES.cz.

-red-

 

Autor: Blog Info | pondělí 23.9.2013 9:49 | karma článku: 13,36 | přečteno: 1314x