Vyberte vítěze ve finále ankety Bloger roku 2014 a vyhrajte

Víkendový pobyt v luxusním resortu Villa Memories a předplatné týdeníku Téma stále čekají na své výherce. Pomozte nám vybrat Blogera roku 2014 a zařadíme vás do slosování. Pokud chcete rovnou hlasovat, klikněte sem, podrobnosti najdete v článku.

                            Hlasujte v těchto kategoriích:

V kategorii Blogerka roku hlasujte zde

V kategorii Bloger roku hlasujte zde

V kategorii Cestopisec roku hlasujte zde

V kategorii Objev roku hlasujte zde.

Jen na vašich hlasech záleží, kdo se ze čtyřiceti nominovaných blogerů a blogerek umístí na stupních vítězů. Kategorie jsou letos čtyři.   

Jako každý rok můžete hlasovat v kategoriích Bloger a Blogerka roku, k nimž letos přibyla zbrusu nová kategorie Cestopisec roku. Stejně jako loni můžete volit také v kategorii Objev roku. Do finále blogerky a blogery poslali čtenáři iDNES.cz v nominačním kole.

Hlasujte a vyhrajte

Každý hlasující, který hlasoval v nominační i finálové části, bude zařazen do slosování o ceny. Jeden vylosovaný hlasující získá víkendový pobyt v luxusním resortu Villa Memories  a jeden vylosovaný hlasující získá roční předplatné týdeníku Téma .

Speciální kategorií je Cena redakce za zajímavé blogerské počiny či působení na blogu i mimo něj. Vyberou ji administrátoři blogu podle co nejobjektivnějšího uvážení. Dozvíte se ji až na vyhlášení vítězů, které proběhne tentokrát stylově v divadle.

Finále potrvá do takřka půlnoci neděle 15.března.

Celkem čtenáři v nominační fázi poslali blogerům 4396 hlasů, nejvíce v kategorii Bloger roku - 1649 a nejméně v kategorii Cestopisec blogu - 696.

Mezi nominovanými jsou i loňští vítězové jako Ladislav Větvička nebo nebo Lucie Amálie Sulovská. Nově se objevují Martin Konvička nebo Lea Vojteková.                             

Bloger roku 2013

  Jak anketa dopadla loni? Podívejte se.     

Administrátoři blogu a redaktoři iDNES.cz nebo MF DNES se ankety stejně jako loni zúčastnit nemohou.

Přejeme vám i sobě napínavé hlasování a zajímavé výsledky!

Autor: Blog Info | pátek 27.2.2015 10:27 | karma článku: 26,13 | přečteno: 8417x