Vyberte nejoblíbenější blogery roku 2010 a získejte sadu Bondovek

Kdo převezme po loňských vítězích ankety Bloger roku Renatě Francové a Rudolfovi Havlíkovi žezlo čtenářského favorita blogu iDNES.cz? Rozhodnete o tom vy, naši čtenáři, hlasováním v anketě Bloger a Blogerka 2010. Výsledek se dozvíme před vánoci, kdy hlasování skončí. Třem vylosovaným hlasujícím pošleme sadu DVD Bondovek a další ceny.

Ilustrační fotoAutor: Profimedia.cz

Letos můžete vybírat vítěze nejen v hlavní kategorii Bloger a Blogerka roku, ale také v kategorii Fotograf blogu a Básník blogu.

Úspěšní blogeři dostanou zajímavé ceny, vítěze jednotlivých kategorií navíc šéfredaktor iDNES.cz Michal Hanák pozve na společný oběd s ním.

Anketa proběne ve dvou fázích. V té první  - nominační - mají šanci uspět všichni blogeři. Do druhé části postoupí už jen ti, kteří získají nejvíc čtenářských nominací (podrobnosti naleznete na hlasovací stránce - jak se na ni dostat, čtěte níže).

Nominační kolo běží do půlnoci neděle 28.listopadu, finále pak přibližně první dva prosincové týdny.

Hlasovat může každý zaregistrovaný čtenář iDNES.cz. Nejenže tak ovlivní výsledky ankety, navíc může po skončení ankety získat od iDNES.cz dárek. Třem vylosovaným hlasujícím totiž pošleme zajímavé ceny - podívejte se na konec článku.
 

Další podrobnosti naleznete na hlasovací stránce a v tomto článku.

Další letošní novinkou je to, že kdokoli může podpořit konkrétního blogera nejen tak, že pro něj hlasuje,

ale i tak, že jeho hlasovací tlačítko přenese pomocí html kodu pod ním na jiný web. Tak může blogerovi přinést hlasy i od lidí, kteří by se jinak o něm neodzvěděli. K tlačítku je ovšem třeba přidat vysvětlující text, pro kterého bogera jeho prostřednictvím čtenář může hlasovat. Tlačítko totiž vede vždy právě hlasovací stránku toho blogera, z jehož profilu bylo na tu kterou webovou stránku přeneseno.

Na hlasovací stránku se dostanete až do půlnoci neděle 28.listopadu kromě výše popsaného způsobu z každého článku každého blogera - tedy i z tohoto článku - kliknutím na hlasovací tlačítko pod ním. Teprve na této stránce můžete dát tomu "vašemu" blogerovi nebo blogerce hlas. Každý hlasující může hlasovat v každé kategorii jen jednou. Hlasy může rozdělit mezi čtyři blogery, může je ale všechny věnovat i jen jednomu blogerovi. (Pochopitelně ale nebude pro jednoho blogera hlasovat zároveň v kategoriích Bloger a Blogerka, byť technicky je to možné.)

Těšíme se na vaše hlasy!

Nejste-li zaregistrovaní, můžete tak učinit zde.

Tři vylosovaní hlasující čtenáři dostanou:
Sadu DVD Bondovek, víno, blok iDNES.cz, tričko iDNES.cz 
Sadu DVD Bondovek, Víno, blok OnaDNES.cz, taštičku OnaDnes.cz
Víno, otvírák na víno, reklamní předměty iDNES.cz

 

Blog iDNES.cz

 

 

Autor: Blog Info | úterý 16.11.2010 14:06 | karma článku: 9,33 | přečteno: 3711x