Videoreportáž: Jak se předávaly ceny Bloger roku 2018

Po roce na stejném místě, v podobný čas. Znovu jsme si společně užili blogerský večírek, který přilákal tradiční návštěvníky i nováčky. Na sraz dorazila třeba Denisa Sciortino, ale i Vladimír Kroupa. Jak to vypadalo? Podívejte se!

Kdo vyhrál ceny, to se vědělo předem. Šlo se tak rovnou na věc. Předávání letos skutečně odsýpalo. Za dvacet minut bylo po ceremoniích! A co že to vítězové jednotlivých kategorií vyhráli?  Všichni dostali poukazy od partnera soutěže, Knihy Dobrovský. Vítězové jednotlivých kategorií navíc tradiční skleněná íčka. A jak tedy předávání vypadalo? Podívejte se na reportáž! 

 

 

Cenu redakce letos administrace udělila Marku Trizuljakovi, který měl žel ve stejnou dobu výstavu, a proto nemohl přijít osobně. O převzetí ceny se proto postaral jeho synovec (děkujeme oběma :) ). Pak už byl prostor pro zábavu a jídlo - a že bude veselo, bylo zjevné už z toho, kdo na sraz přijel. Potkali se tu "Vlčák" a Tomáš Vodvářka, dvojčata Kateřina Karolová a Radana Večeřová, které naštěstí pro nás odlišoval účes, Kateřina Kaltsogianni, Karla Slezáková nebo třeba Mirek Matyáš, který s adminy rovnou začal připravovat svůj další blog. A že to bude zajímavé, o tom nepochybujte! Jak už víme a vy se dozvíte, bude to hořlavé téma. 

Bloger roku 2018

 

Jedlo se, pilo se a později večer došlo i na kytaru a sborový zpěv. Kytaru obstaral kdo jiný než Vlastimil Šantroch. Zkrátka to byl sraz, jak má být. 
 

Bloger roku 2018

Všem, kteří přišli, děkujeme za návštěvu a dík patří i těm, kdo nepřišli a hlasovali v soutěži. Bez čtenářů by totiž nebyl blog blogem!

Příští rok na viděnou!

Vaši admini

Autor: Blog Info | úterý 21.5.2019 12:08 | karma článku: 25,87 | přečteno: 7036x