Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zuzko, po mém karambolu internetu, se zařazuji mezi ty, kteří mají radost s Vámi. Největší radost ale zřejmě měl ADAM.R^

2 0
možnosti
ZS

Horste, říkala jsem si, kde jste... jsem ráda, že to byl jen karambol internetu a už je vše OK:-)

Díky.:-)

0 0
možnosti
Foto

Moc ráda si přečtu Vaší knížku a doufám, že mě dokope k běhání. Já běhám i píšu knihu. Ale běhám pouze v hlavě. Když usínám, vždy si říkám, jak ráno začnu běhat. Ráno si v pelíšku řeknu, že až zítra. To si říkám každé ráno pět let:-)....S knihou jsem ale pokročila. Sice jí smolím přes půl roku, ale už se pomalu blížím ke konci (p o m a l u )...Takže doufám, že až jí dopíšu, poběžím. Od jednoho vydavatelství k druhému:-)....Přeji mnoho úspěchů!!!V

1 0
možnosti
ZS

Mirko, tak držím palce, ať Vám to s knihou vyjde!

Možná Vás moje kniha namotivuje k běhání, jako mi to už napsala jedna čtenářka, kopíruji: 

"Vrele doporucuji knihu Zuzka Součková -Když se dama rozbehne.Knihu jsem prečetla jednim dechem ,hned jak jsem ji mela v ruce.Timto se omlouvam pacientum,ze jsem si ji cetla v ordinaci pod stolem a mojí rodine za studenou večeři-)

Nevim,jestli to byla autorky záminka,kazdopadne po přectení teto knihy jsem nazula bezecke boty a sla si zabehat,coz mluví za vse "

Přeji Vám krásné dny, brzké dokončení knihy a hodně čtenářů!:-)

2 0
možnosti
Foto

Ať vám to dál hezky píše i běhá. R^

2 0
možnosti
AJŘ

Souhlasím s Vámi. Věk je jen číslo sakra, že už dost vysoké, ale to mne netrápí. Knihu si opatřím. V nejhorším dám požadavek do knihovny;-D;-D.

1 0
možnosti
ZS

Anežko, je to tak a já Vám přeju, ať Váš životní optimismus vydrží!

Kniha je k mání, jak jsem psala níže, jinak jsem také schopná ji poslat poštou i s věnováním. Na blogu mám e-mail.

Krásný den!:-)

0 0
možnosti
JH

ZUZANKO, AŤ SE VÁM ZAPALUJÍ LÝTKA. KRÁSNĚ MILUJETE ŽIVOT... NADECHUJETE HO DO SVÝCH PLIC :-) PŘEJI VÁM ZÁZEMÍ A ZDRAVÍ.V JHK

2 0
možnosti
ZS

R^Jarmilo, děkuji za krásné přání! I já Vám přeji ať se daří. V

0 0
možnosti
Foto

Rád si přečtu knížku; doufám, že ji u dobrých knihkupců seženu, i když Vám, Zuzko, zároveň přeji, aby na regálech neležela dlouho a aby všechny výtisky byly brzy ohmatané. :-)

1 0
možnosti
ZS

Emrichu, díky. Kniha je k mání v knihkupectvích, které ji objednají z knižního velkoobchodu. Kdybyste měl problém, ráda Vám ji pošlu. E-mail na mě mám na blogu. Pak byste tam dostal i věnování ;-).

0 0
možnosti

Zuzko! Máš můj velký obdiv, jsem ráda, že jsme se poznaly:-) Fandím Ti ;-)R^

1 0
možnosti
ZS

Miri děkuji, taky jsem ráda, že jsme se poznaly a těším se na setkání.;-)

0 0
možnosti
DT

Za mě jste jednička, Zuzano! :-)R^

4 0
možnosti
ZS

Dano, Vy zase umíte krásně malovat. R^

Díky!

0 0
možnosti
Foto

Zuzanko, co napsat, když všichni už v podstatě vyjádřili vše. A tak já osobně mohu jediné - smekám.R^:-)

1 0
možnosti
ZS

Pavle, já Vám z celého srdce děkuji!

0 0
možnosti
FF

Všechno už tu bylo řečeno, blahopřání, přání, obdiv, drobné dobrosrdečné závidění, čeho jste dosáhla, a tak fakt nevím, čím bych to všechno ještě doplnil, snad jen, jestli to tedy není moc intimní: "Jaké máte číslo nohy?"

Jo a ještě něco....jsem na Vás pyšný.

2 0
možnosti
ZS

Františku, ani si až tak neuvědomuji, že bych něčeho dosáhla... je to můj život, který tak nějak žiju... Ale je to moc milé, krásně se komplimenty poslouchají a já jsem za ně moc vděčná!

Nerada bych Vás zklamala, ale když vezmu velikost běžeckých bot, tak je velice variabilní, občas záleží na tom, jestli moji oblíbenou barvu mají ve slevě, pak si vezmu klidně i o půl čísla větší;-D;-D;-D (menší ne!), to víte, ženská!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.