Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ode dneška má běžet finále. Zatím ale asi neběží. Poběží...?

0 0
možnosti
Foto

Přesně tohle jsem se chtěla zeptat:-P

0 0
možnosti
EP

"Do hlasování nebudou počítány hlasy pro blogery, kteří jsou rozhodnutím redakce nebo z vlastního rozhodnutí mimo hlavní stranu blogu..."

Možná se ptám hloupě, ale není mi jasné, jak poznám, že se jedná o takto postiženého blogera, nominační tlačítko je všude.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den. Jeho články nenajdete v daném čase právě na hlavní straně mezi ostatními články. Budou dostupné jen z adresy jeho blogu.

0 0
možnosti
Foto

Odhlasováno. I když, mezi námi, v dámské kategorii bych potřeboval rozdat aspoň 10 hlasů. :-)

0 0
možnosti
Foto

Já abych pomalu losoval, komu ty hlasy dát... ;-D, potřeboval bych jich víc.

0 0
možnosti
Foto

Jejda, to mě překvapilo. Já jsem zřejmě nějak mylně usoudila, že se "bloger roku 2019" vynechá, asi jsem nepořádně četla informace v době, kdy se to na jaře rušilo, neboli spíš posunulo. O to raději jsem už kolegyně a kolegy hned včera s chutí nominovala.

Třeba mně osobně ani nikdo hlásek nepošle, ze zdravotních důvodů jsem větší část léta hodně pauzírovala (a znáte to, sejde z očí...) a psaní mě opět začalo těšit až před krátkým časem. Ale to mi nezabrání, abych se netěšila z úspěšného umístění mně milých blogerek a blogerů a věřím, že právě ti, kterým jsem to včera poslala, se dostanou i do TOP 10 a já zase budu hlasovat:-).

Držím všem palce, adminům děkuji za práci, kterou se soutěží určitě mají a všem blogujícím i čtoucím přeji krásné zářijové dny! V

1 0
možnosti

Zdeni, mýlíš se. Mě jsi napadla jako první. Už se na Tvůj hlas chystám:-))))

5 0
možnosti
EN

E60d22n76a 20N79o39v65á

1. 9. 2020 9:06

Asi jsem dvakrát nechtěně nominovala info blog idnes :D. Jsem si totiž neprecetla, jak správně nominovat :D.

3 0
možnosti
Foto

Edno, teď jste mě tak upřímně rozesmála, že Vám to sem musím svěřit. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Já tedy nejsem adminisrátor, ale administrátor, nicméně pevně věřím, že panu Pohankovi ten správný subjekt někdy odpoví :)

A obecně k rozběhnuté diskuzi ohledně blogerů mimo titulku už dlouhodobě dávají odpověď pravidla, a jejich část je vypíchnutá i v článku nad diskuzí.

Holt někteří blogeři raději píšou, než čtou ... to je vidět často i z toho, jak nesprávně interpretují kdykoliv v případě nutnosti doložitelnou komunikaci nejen při stahování článků, ale i blogů z hlavní strany... a proto si asi občas hlasitě stěžují, že nebyli upozorněni, případně že byli staženi bez varování ... nebo dokonce tvrdí věci, které ani v té komunikaci nikdy nebyly. Tak to jen na okraj ...

"Nekorektní hlasy (např. při mnohonásobném hlasování z jedné IP) budou vyškrtnuty, bloger, kterého by se takové hlasování týkalo, může být vyloučen ze soutěže. Do hlasování nebudou počítány hlasy pro blogery, kteří jsou rozhodnutím redakce nebo z vlastního rozhodnutí mimo hlavní stranu blogu, a hlasy pro blogy administrátorů."

1 0
možnosti
Foto

Karle, to jste mě rozesmutnil, víte, o kolik krásných hlasů já například přijdu, když pro mě nemůžou u nás v knihovně hlasovat z toho našeho počítače pro veřejnost naši čtenáři? Dobrých 8 hlasů to bude ;-D;-D;-D.

Chápu to dobře, že i když je to veřejný internet, kde se u počítače během dne prostřídá třeba 30 na sobě nezávislých uživatelů, tak je to pořád stejná IP adresa a hlasy, které odtud uštědří čtenáři svým oblíbeným blogerům, nejsou platné? Asi je to tak. Oni hlavně ti starší lidé doma ani internet nemají, vše vyřizují třeba právě z knihoven, tak těm se pak špatně vysvětluje, že tu nominaci hrát nemůžou.

Zdravím a přeji příjemný školní den!!! :-)

0 0
možnosti
MZ

Měl bych i kandidáty na blockera roku

3 0
možnosti
PT

P65e87t26r 28T93o86m87e97k

31. 8. 2020 18:41

Doufám, že blogerem roku nebude člověk, který v blozích používá sprostá slova. Ta slova, za kteřá jsou někteří, ale jen někteří, trestáni mazáním. Přestože pan Banga tvrdí, že to je zakázané a to všem. Nemám ale žádné iluze. On totiž pan Banga není pravdomluvný člověk.

2 1
možnosti
Foto

.) je vážně tak těžké rozlišit dva formáty: článek a diskuze? ,;)

1 0
možnosti
ZS

takže jsem našla seznam blogerů

https://blog.idnes.cz/blogeri.aspx

lze seřadit dle data registrace, čtenosti, karmy

0 0
možnosti
ZS

koukám, že jsou tam zajímaví blogeři, který se na titulku asi nikdy nedostanou (přinejmenším jsem si jich nikdy nevšimla)

0 0
možnosti
  • Počet článků 765
  • Celková karma 14,76
  • Průměrná čtenost 7450x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.