Stanete se koučem svého života? Kdo vyhrál knihu Mariána Béreše

Nejlepším koučem svého života je každý sám. Pokud o tom ovšem něco ví. Marián Béreš mu k tomu ve své knize Kouč vlastního života poskytuje rady, které nezapadnou. Deset čtenářů knihu vyhrálo v soutěži, další ji mohou získat jako benefit členství v Klubu iDNES.cz.

Jako vždy, i tentokrát výherce své knihy vylosoval autor, v tomto případě v kavárně Anděl Media Centra, počasí ani jiné variantě nepřálo, lilo jako z konve. Štěstí pršelo deseti výhercům, jejichž jména si můžete přečíst na posledním obrázku. Pokud jste jedním z nich, blahopřejeme! 

Mariána Béreše zná většina čtenáře blogů iDNES.cz jako fotografa krajináře. Aby chytil to správné světlo při východu slunce v horách, musí do nich šplhat ještě za tmy. Dnes tedy teoreticky mohl stihnout jak focení v plenéru, tak odpolední losování v redakční kavárně.

Deset výtisků knihy Kouč vlastního života čeká na své nové majitele.

Vítej, jdeme na to.

Marián Béreš losuje svého prvního výherce. A jaké vlastně byly správné odpovědi? První: Kouč vlastního života je druhou knihou Mariána Béreše v tomto oboru (ne tedy první ani ne třetí).

První výherce, Andrea Peldová, shodou okolností kolegyně blogerka. I ona odpověděla na druhou otázku, že nejoblíbenějším motivem focení Mariána Béreše je krajina (ani ne tedy slovenské hrady a zámky a stejně tak ne české hrady a zámky).

Svých pět výherců vylosoval i autor článku. A poslední správná odpověď: v anketě bloger roku Marián Béreš získal titul Fotograf Blogu 2010, nikoli tedy druhé místo jako Bloger roku 2011, resp. 2012. 

Tu jsou výherci. Všech deset od nás dostane v blízké době e-mail a posléze i knihu.

Vyhráli jste? Pak dostanete knihu i s věnováním od autora.

Fotografie si můžete prohlédnout také na Rajče.iDNES.cz.

Jan Dvořák

Foto: František Vlček, Mafra a.s.

 

 

Autor: Blog Info | úterý 15.10.2013 11:56 | karma článku: 12,31 | přečteno: 922x