Spisovatelé-blogeři iDNES.cz se představí na veletrhu Svět knihy Praha 2015

Rádi byste napsali knihu, ale nevíte, jak na to? Nebo vás jen fascinují ti, kteří se k tomu odhodlali?Jsou i mezi blogery iDNES.cz. Od 14. do 17. května si jejich díla budete moci prohlédnout na veletrhu Svět knihy 2015.

S knihami blogerů iDNES.cz, kteří se ve své knihovně pyšní jednou či více knihami s vlastním jménem na hřbetě, se na veletrhu můžete setkat už potřetí, opět přímo na stánku blogů iDNES.cz. Někteří blogeři vydali své knihy u vydavatelství Knihy iDNES.cz, proto budeme na stánku společně s tímto vydavatelstvím.

Těšit se můžete na knihy následujících autorů:

Ladislav Větvička, Oliver Burian, Michal Eisner, Ladislav Zelinka, Zuzana Součková, Ivana Dianová, David Gruber, Ondřej SlaninaEva Tvrdá

Talk show Hvězdná brána

Pokud byste si některé blogové spisovatele rádi poslechli naživo, přijďte v neděli na naši už tradiční talk show. Letos se jmenuje Hvězdná brána a otevře se v Autorském sále Průmyslového paláce v neděli v pravé poledne. Poslechnout si můžete Martina Moravce, vedoucího čtvrtečního magazínu MF DNES, který na blog iDNES.cz s úspěchem přesunul svůj magazínový úvodník, když ve čtvrteční příloze Mladé fronty nakrátko přestal působit. Dále se zúčastní Milan Vodička, redaktor a bloger iDNES.cz, novinářka a blogerka Kateřina Kašparová, fotograf a bloger Petr Čunderlík a Blogerka roku 2015 Zuzana Hubeňáková, jejíž knižní prvotina se brzy objeví v knihkupectvích.

Moderovat bude Romana Navarová, jejíž hlas můžete slýchat na iDNES  TV či v rádiu BBC. Loňskou show show moderovala třicetinásobná knižní autorka, spisovatelka a blogerka Irena Fuchsová.

Autor: Blog Info | středa 13.5.2015 9:00 | karma článku: 15,61 | přečteno: 796x