Špindl švindl - a jak je to jinde v Česku? Napište nám!

Blog Terezy Boehmové Špindl, Špindl velkej švindl… Nejezděme tam, kde nás drze obírají vyvolal lavinu. Přečetlo si ho takřka 150 tisíc čtenářů, mnoho z nich se k hodnocení autorky přidalo. Napište nám i vy svoje zkušenosti z českých hor, zveřejníme je.

 

Rádi bychom recenze zaměřené na česká a moravská lyžařská střediska shromáždili a vydali pak na blogu jakéhosi průvodce podle zkušeností čtenářů iDNES.cz.

Proto prosíme, držte se alespoň rámcově tabulky (viz níže) a snažte se svoje dojmy vyjádřit stručně a jednoduše. Pokud byste toho měli na srdci více, založte si blog a napište vše do vlastního článku - do perexu napište Recenze-hory.

Pokud už blog na iDNES.cz píšete a máte chuť se k věci vyjádřit, platí totéž - napište článek a do perexu napište Recenze-hory. Bez toho se blog nedostane do výběru.

Recenzovat můžete dvojmo - jednak lyžařské středisko nebo jeho část, jednak konkrétní ubytovací zařízení. Nebojte se být nekompromisní, buďte ale korektní. Do souhrnu nezařadíme urážlivé, hrubé výpady stejně jako příspěvky nepokrytě vychvalující konkrétní subjekt.

Recenze vložte buď na svůj blog, nebo je pošlete mailem na admin.blog@idnes.cz. Do předmětu vždy napište Recenze-hory-blog iDNES.cz. Posílat svoje recenze můžete do půlnoci úterý 28.ledna.

 
 

 

Tabulka, průvodce recenzí

 

Ubytování
 
 
 
  

 

Autor: Blog Info | úterý 21.1.2014 15:18 | karma článku: 24,53 | přečteno: 10487x