Renata Fíková-Francová je už zase Blbá, trapná a nesportovní!

Knihu Renaty Fíkové-Francové Jsem blbá, trapná a nesportovní! Prostě jenom ženská! už v papírové podobě neseženete, je beznadějně vyprodaná. Můžete ale vyhrát její eletronickou verzi. Deset bezplatných stažení e-knihy totožného názvu čeká na deset výherců.

Renata Fíková-Francová při focení pro Magazín DnesJan Zátorský

První vydání knihy vzbudilo senzaci a po nákladu se jen zaprášilo. Kdy jsme v květnu potřebovali pár výtisků na stánek blogů iDNES.cz na veletrhu Svět knihy 2013, horko těžko jsme dali dohromady tři výtisky. A i ty zmizely za chvilku. Kniha je souborem nejlepších blogů autorky, více se dozvíte v článku Připravte si bránice a slzy, Renata Francová vydává své blogy.

Vyhrajte e-knihu Jsem blbá, trapná a nesportovní! Prostě jenom ženská!
Soutěžní otázky najdete zde.

 

Renata Fíková-Francová na veletrhu Svět knihy přes pokročilé stadium těhotenství vystoupila společně s Ivou Pekárkovou a Ladislavem Větvičkou v pořadu Bloger spisovatelem, spisovatel blogerem, který moderoval David Hrbek. Na celou show se můžete podívat v článku Chtěl bych být vaším gynekologem, Renato... a můžete si tak udělat představu o autorčině nadhledu, vtipu a šarmu. 

Kniha Jsem blbá, trapná a nesportovní! Prostě ženská! je souborem fejetonů, které vyšly původně na blogu iDNES.cz a oko při jejich četbě nezůstane smíchy suché. Renatu tak pro sebe objevila pondělní příloha Mladé Fronty OnaDnes, kde její fejetony vycházejí od té doby pravidelně. Spolu s Irenou Fuchsovou a Markétou Hrdouškovou tu tvoří výraznou blogerskou dámskou ekipu. Renata Fíková je také jednou z deseti blogerek, které se nedávno fotily pro čtvrteční Magazín DNES.

 

Přečtěte si také nejnovější fejeton Renaty Fíkové z OnyDnes s názvem
Zlaté české ručičky! Kam se sakra poděly?

 

Chcete-li získat e-verzi knihy, stačí správně odpovědět na tři snadné otázky, příští týden vylosujeme deset výherců.

Pakliže nevyhrajete, můžete e-knihu získat jako dárek výměnou za íčka, až ji zařadíme do nabídky bonusů členů Klubu iDNES+. A pokud se vám nechce čekat, tak se podívejte na stránky vydavatelky knihy, rovněž blogerky iDNES.cz Jany Kolářové, přesněji řečeno jejího vydavatelství Thespis. Tam bude kniha už brzy k mání.

Mediální partnerství Blog iDNES.cz

Foto: Jan Zátorský

Autor: Blog Info | úterý 19.11.2013 11:36 | karma článku: 20,54 | přečteno: 9554x