Recenzujte cizí a vydávejte vlastní knihy na Knihy.iDNES.cz

Portál Knihy.iDNES.cz nám dělá radost. Překulil se z batolecí fáze do věku zdatného mládence a roste k dospělosti. Jste-li naší blogerkou či blogerem, můžete se na jeho tváři podílet i vy. 

Na začátku jsme knihy jen nabízeli ve spolupráci s jedním s největších hráčů na elektronickém knižním trhu, portálem Palm Knihy. Postupně jsme ale začali knihy - nejprve v e-verzi - i vydávat. Nejeden z našich autorů vzešel právě z řad blogerských. Například jsme vydali už několik knih Jiřího Pruši, zejména ty, jež mapují ojedinělý projekt Nebe nad Evropou, ale další. 

Po dvou titulech si mohou čtenáři objednat i díla z per blogerek Štěpánky Bergerové a Ilony Ondráčkové, o vydání knih jednáme i s dalšími blogery. Vydávat chceme i nadějné začínající autory. A už brzy se dočkáme vydávání i v podobě klasických "papírových" knih. Stihnout bychom chtěli letošní vánoční trh.

Blogeři pro nás knihy také recenzují - každou recenzovanou knihu od nás obdrží zdarma. Recenze pak poutáme na hlavní straně iDNES.cz, což jejich autorům přináší nemalý příliv čtenářů. Například recenze románu Otčina od Roberta Harrise přivedla na blog Hany Rebeky Šiander skoro osmdesát tisíc čtenářů. 

Nově chceme recenzovat i audio knihy, které jsme nedávno začali nabízet ke koupi. 

Píšete? Recenzujete? Máte chuť spolupracovat s Knihy.iDNES.cz? Napište!

Kontakty:

hana.kmecova@idnes.cz, michaela.palkovicova@idnes.cz

 

Autor: Blog Info | pátek 29.8.2014 17:31 | karma článku: 15,18 | přečteno: 1000x