Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

RvDle meho je tento napad ubohost. Vtipnejsi by bylo, kdyby Putina alespon stylizovali do podoby Stalina, coz by melo jakousi symbolickou hodnotu. Takhle to ovsem vypada, ze se autori tohoto trapasu vysmivaji i vrazdeni ruskeho naroda za 2. SV hitlerovskymi okupanty. Zkratka je to k zbliti.

1 0
možnosti

R76a37d52e76k 46J12a66r12o15š

14. 3. 2014 14:24

Rusové, ať už jde o Putina či nejposlednějšího "mužika" jsou velice "hákliví" na jejich spojování s nacistickými symboly... Nedivil bych se, kdyby celá záležitost měla i případnou "soudní" či jinou (diplomatickou) dohru...

1 0
možnosti

Blbé a trapné gesto s tím plakátem. Spíš to bude mít opačný efekt než s kterým autoři počítali. To je jako v médiích. Tak dlouho se lže a manipuluje až to lidem začíná lézt krkem a spíš sympatizují s těmi které špiní.

8 4
možnosti

P13a97v19e29l 13K20u12l91a

14. 3. 2014 12:00

A tento výběr dělal Vojtěch Filip nebo kdo ?;-D

2 0
možnosti

Zase není ve výběru Kula? To je tedy nehoráznost! ;-D

0 0
možnosti

...abych si nakonec na základě titulku nemyslel, že Báťuška fakt změnil image. Z Moskvy do Liberce s hitlerovským knírkem... To by mne asi fakt nenechalo chladným, i když mám dojem, že v Bělorusku se takový knírek nosí, ne?[>-]

1 0
možnosti
Foto

Můj názor. 

Na Ukrajině došlo k násilnému převratu proti demokraticky zvolenému prezidentovi, vládě i parlamentu, a to je zločin. 

Kdyby se toto stalo jinde v Evropě, budete také podporovat ozbrojené bandy z ulice? Položte si otázku, jak by jste dopadli v ČR, nebo jinde v Evropě, kdyby jste chodili po ulicích ozbrojeni, stříleli do vzduchu z Kalašnikova, s nacistickým znakem na rukávě. Tak by vás policisté přátelsky poplácali po zádech? 

Ty by vás smetli s Václaváku za pár hodin, ale Ukrajina to je jiná. Jejich soused je Rus. 

Posledních 15 let USA jede jako přes kopírák. Nejdříve převraty v Jižní Americe, (tam to trénovali) potom střední východ. Ve všech zemích kam „jako“ přinesli demokracii nadělali akorát bordel. Irák, tolik mrtvých. A rvou se tam dál jako koně. Kde je ta demokracie? US dalo ocas mezi nohy a vycouvalo. Dále Afganistán, Líbye, tam do dnes nikdo neví, kdo vládne. Taky tam pobíhali nejdříve s klackama v ruce a druhý den měli kulomety. US nemohlo Rusovi a Číně odpustit, že jim zabránili vlézt do Sírie, tak použily osvědčenou metodu a hurá na Ukrajinu. Ještě si to načasovali na OH smetáci. Západ již slintá nad možností zbavit se přebytečného zboží, skoupit, stejně jako v Čechách vše co má hodnotu. Ukrajinští lidé je nezajímají.

Rusové jsou od pádu komunismu, opilí touhou po mamonu, je žádné obnovení komunismu nezajímá. Tam je pár desítek mafiánských klanů a Putin pravděpodobně vládne nejsilnějšímu. Ale pokud západ plánuje dostat se tak blízko jejich hranic, tak se nedivte. Včera oficielně odešla s Afganistánu kanadská armáda, co tam společně s US přinesli? Nic, jen odvezli stovky svých vojáků v rakvích. 12 zbytečných let a stovky mrtvých mladých kluků. :-( +2/−2 doporučit

4 10
možnosti

...no, v sameťáku byl také nelegální převrat zpětně legalizovaný. Přejme totéž Ukrajincům, ale jestli chcete podotknout, že Ukrajinci nejsou Češi, bať. Nejsou.

7 1
možnosti
  • Počet článků 760
  • Celková karma 18,68
  • Průměrná čtenost 7551x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.