Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

neni důležitý jak se o tobě mluví, ale že se o tobě mluví. Tato kampań splnila svůj účel. Ještě nedávno nikdo nevěděl kdo to Řezník je.

2 0
možnosti
Foto

Já se přiznám, že doposud nevím, kdo to Řezník je.

Z článků jsem vyčetl, že nějaký zpěvák, ale jsem líný se jím zabývat.

Snad jsem o mnoho nepřišel.

0 0
možnosti
JM

"Tyhle aféry každého jenom otravují. Já bych všechny ty slavíky a mačety zakázala."

Věra Pohlová, Řezníkova babička

2 0
možnosti
FE

Když svoboda projevu, tak pro všechny. Bez cenzury. Pravda, jsou mezi námi lidé, kteří poslouchají,  co se jim zpívá a další, kteří tomu dokonce věří. Pak by se mohlo začít uvažovat o omezení svéprávnosti posluchačů.

0 0
možnosti
JK

Bohužel, někteří už zdegenerovali do té míry, že tady bojují za to, aby ten člověk měl právo na svůj osobitý projev.

0 4
možnosti

Tak založíme hudební komisi, která nám bude určovat, co máme a nemáme poslouchat. A ani jsem si nevšiml, že bych vám dal právo se zde projevit, soudruhu.

1 0
možnosti
MK

M43i69l74a63n 66K60e10s81l

5. 12. 2013 19:17

Je rok 2013 a lidé pořád rádi poslouchají skladby,které vznikly v letech šedesátých a sedmdesátých minulého století.Budou snad poslouchat za padesát let skladby pana Řezníka?Asi ne.Proč asi?Bylo to jen tím,že je zpívali vynikající interpreti nebo že je skládali vynikající skladatelé?Bylo tady ještě něco-prokletá cenzura,předváděčky.Někoho poškodila,nějaký slabingr se na ni jen vymlouval,ale také zavčas zařízla tehdejší Řezníky.Vše zlé je i k něčemu dobré.

2 2
možnosti
RA

Většina těch blogů je opravdu chuťovka. Opravdu už nežijeme v totalitě? Většina těch blogerů jsou i novináři, esence svobody slova a smýšlení.. Katastrofa..

2 0
možnosti
MD

Ale tento zastupny problem uz patri vcerejsimu dnu, tak proc se stourat ve stolici, kdyz rano vyjde slunce a lide budou muset resit svoje a skutecne problemy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 760
  • Celková karma 18,69
  • Průměrná čtenost 7551x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.