Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J17o29s31e84f 40P22o51t24r

6. 1. 2013 19:24

Vaše nenávist vůči panu Klausovi (kterou amnestie jen znásobila) na mojí hlavu .

Radši vám řeknu můj zážitek z amnestie p. Havla.

Pepa Růžička dělal, nedělal (střídavě byl zavřený za příživnictví) v našem podniku závozníka. Během doby jsem ho ztratil z očí, až jsem ho potkal na nádraží krajského města, když se vracel z Havlovy amnestie. Radostně mě objal , rozpřáhl všech deset prstů a prohlásil klasickou větu :

                     "mám za sebou dvě pětiletky v klíčovém průmyslu"

Vrátil se do svého rodného maloměsta, kde měl barák se sadem. Ještě tétož večera, postupně ve všech třech hospodách, které zde existovaly, třikrát prodal svůj sad a hned vybral zálohy. Během dvou dnů byl zpátky v klíčovém průmyslu.

---- Pro mladší ročníky si dovolím vysvětlit : pětiletky - byl způsob počítání času v reálném socialismu, kdy šlo o vyšší a vyšší výrobu oceli, uhlí a cementu a tím k upevnění míru a socialismu příživnictví - byl právnický termín pro individua odmítající pracovat - stejná sorta lidí jako dnešní bezdomovci a žebráci - kteří byli bez milosti zavírání do vězení nebo na psychiatrii, aby nediskreditovali pokrokový a sociálně spravedlivý socialismus

0 0
možnosti
TN

Klause nemám rád dlouho, ale měl určitou míru respektu, za názory a postoje...ale takovejhle veletoč, to snad ani Jirka Paroubků nedokázal...

0 1
možnosti
MV

Konečně má ten správný pocit vládce.Nejmocnější,nejasnější .....................

0 1
možnosti
JA

Je mi smutno a stydím se. Pane Ješito zkuste opustit úřad bez dalších takových omylů, radši si nasaďte tykadla pro lepší rozpoznání dobra a zla.

3 1
možnosti
ZK

Z38d29e55n49a 67K90o56č26í

4. 1. 2013 10:44

Ste se zblánil, či co ? Vždyť za tykadla se u nás natvrdo zavírá !!;-)

0 0
možnosti
TV

T34o32m46á47š 63V66l29k

3. 1. 2013 22:49

Bla bla milost proč né je dobré dávat milost ty vaše nazory jsou sprostota hrubého zrna

0 3
možnosti
JK

J71a36n 14K30u92č17e22r69a

3. 1. 2013 21:48

Klaus do tváře slušných lidí nachcal ...

4 2
možnosti
Foto

Vašku,

byl jste to Vy, kdo vyhnal mě a mojí rodinu do zatím ciziny. Již je rozhodnuto. Každopádně děkuji, ale s Vámi a Vašimi amnestovanými kamarády, nehodlám sdílet stejný životní prostor.

Pustit na svobodu kriminálníky, no... Dělají to prezidenti. Udělují amnestii, menšího, či většího rozsahu. Budiž.

Ale zlegalizovat takto prasárny a lumpárny, korupčníky, tuneláře a opravdové mistry, kteří se dokázali vyhýbat spravedlnosti. To je drobet silná káva.

Nicméně Vám musím Václave opravdu poděkovat. Až mi bude třeba někdy venku zle, a nebude se moc dařit. Vzpomenu si proč nechci s Vámi dýchat stejný vzduch. A hned mě přejde chuť na onu "wolovinu" - vrátit se.

Takže ještě jednou. Děkuji pokorně.

8 2
možnosti
MM

Pane Němče, je dost trapné psát, že jediným důvodem proč jste v zahraničí je Václav Klaus, kvůli kterému jste odešel. Tenhle blábol vám neuvěží ani Klausovi zarytí odpůrci. Prostě jste odešel nejspíš za lépe placenou prací, nebo avyste si zdokonalil jazyk. I když jste antiklausovec, dluhou trapností od vás je oslovovat jej křesním jménem. Oboje o vás vypovídá dost. A píšu vám to přesto, že s rozsahem amnestie rovněž nesouhlasím.

4 7
možnosti
Foto

Už dvacet let všichni víme, že je pan Klaus velezrádce, co rozbil Československo. Není proto se čemu divit, že jedná stejně jako jeho velezrádný kolega pan Mečiar, který prý taky svoje účinkování ve slovenské vládě ukončil amnestováním svých gaunerských kolegů. Peníze prý jsou až na prvním místě. Jednou budou o tomto kardinálním omylu, který zničil naši zemi, psát dějiny spolu s dalšími kardinálními omyly komunismu a fašismu.

5 1
možnosti
FH

Vy nutně potřebujete nějaké lázně. :-)

2 3
možnosti
AM

Nevím, co na tomto aktu vidět pozitivního, ale napadá mne, že asi hradní pán po skončení svého mandátu se bude chtít angažovat nadále v politice a samozřejmě si bude k tomuto účelu zakládat nějakou novou a hlavně svojí partaj, tak tímto způsobem začal nahánět pro sebe voliče. Jiný důvod mě nenapadá.

1 1
možnosti
MM

Pokud si vezmete počet amnestovaných a vyjdete z volební účasti, tak zisk cca 2 500 voličů je naprosto nepodstatný, takže tento důvod to stoprocentně není.

2 1
možnosti
Foto

Venda to myslel dobře...kdo nic nedělá, nic nezkazí. I ti naši kverulanti...pořád na všem vidí mouchy....ty prachy z toho všimného přece ušetřime na učitelích a hasičích. HM už jsoz stejně holí....všem na seznamu už zaplatili.;-)

0 2
možnosti
  • Počet článků 760
  • Celková karma 16,51
  • Průměrná čtenost 7551x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.