Nácky v Čechách nechceme: blogeři k útoku vandalů na pražské kavárny

Nacistické symboly a posprejované výlohy několika pražských podniků reflektuje hned několik blogerů. Najdete u nich jednoznačné odsouzení i pochyby.

Adam MikulášekÚtoky proti Hatefree jsou extremizmus, zapálená auta u Řízkárny jsou "zásluha"?Opět proběhly odsouzeníhodné a hloupé útoky na podniky podporující organizaci Hatefree culture, a jak se dalo čekat, rozběhla se adekvátní protireakce a odsudky na adresu vandalů a nácků.
Tomáš HouškaNácky v Čechách nechcemeNejdřív jsem chtěl napsat o tom, že počmárat pár kavárem mohl jedině blbec a jestli tím chtěl bojovat proti imigraci, tak to se mu opravdu nepovedlo. Jen jsem postupně došel k přesvědčení, že je to nejspíš všechno trochu jinak.
Petr KloučekHate free moc tlačíte na pilu.Posprejování majetku kohokoliv je samozřejmě pitomost, kterou může udělat jen duševně omezený jedinec. Na druhou stranu je zajímavé, že ve zprávách se dočteme vždy jen o některých případech.
Ondřej MrázekFašismus v PrazeHákové kříže, čísla 14 a 88 symbolizující iniciály Adolfa Hitlera, vyhrožování smrtí všem s odlišným názorem a fasády kaváren postříkané červenou barvou. Přesně tak to vypadalo v Německu ve 30. letech.
Jan CemperPostupně aktualizováno: V Praze v noci řádili protiuprchličtí vandalovéNičením cizího majetku skončilo řádění protiuprchlický vandalů ze včerejška na dnešek v Praze. Známo je minimálně šest případů ničení majetku za tuto noc.

Autor: Blog Info | pondělí 25.4.2016 10:48 | karma článku: 18,56 | přečteno: 2572x