Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZK

Leva

25. 3. 2011 16:34
V žádném případě!

Pan ministr Vondra nesmí odstoupit. Musí prošetřit hospodaření ministerstva po lidoveckých ministrech a hlavně dokázat Kalouskovi, že Kalousek na své luxusní vily na ministerstvu nakradl v době, kdy tam také gazdoval. Proto ta Kalouskova histérie.

Věřím, že se mu podaří Kalouska dostat do pruhovaného!

0 0
možnosti
E

eldaha

25. 3. 2011 15:39
Sebereflexe

není našim politikům, ať už minulým nebo současným, vlastní. Pokud některý odstoupil, tak jen v případě naprosté neudržitelnosti pozice. A nedělám si naděje, že by se na tom v nejbližší době něco změnilo.

0 0
možnosti
BANSS

bofums a nelvastní syn s.r.o.

25. 3. 2011 13:10
Šak oni sa zasej domluvíja a potem sa

súdružsky poobjímajů, navzájem si při tych polibkoch aj vykúšů krční mandle, jak Husák s tým Brežněvem a bude po ptákách. No hlavně že si myslíte vy rozumbradové, že ze slusnosťů nejdál dojdete, tož tak nejdál do Prčic a eště tu najdelší trasů, šeci ti papaláši majů do slušnosti tak daleko, jak já do funkce amerického presidenta.;-)

0 0
možnosti
D

dampfer

25. 3. 2011 13:03
A tak asi

v dobách, kdy poradci panovníka byli členové šlechty, byl svět normální, až se začala vzhůru probojovávat skupina měšťanů a podnikatelů, začala morálka všech rapidně upadat, pak na to přišli bafuňáři dělníků, že by měli okrást majitele výrobních prostředků a sami si tzvaně začít vládnout a morálka se stala překážkou rozvoje lidského jedince. Takže přesně víme, kdy političtí představitelé lidu začali krást, všichni a rychle, zítra mohu být zbaven funkce. Příslušnost k partajím není podmínkou, všichni se do funkcí hrnou za jediným cílem == zbohatnout.

Přežívající zbytky starých zásad odpovědnosti se projevují v některých článcích obránců vládnoucích úředníků, proto část lidu jde k urně v domnění, že dělá dobrý skutek, vůbec ne, jen umožní lumpům se napakovat. Společným znakem, jmenovatelem těchto zvolených je působivá žvanivost a přesvědčivá ukecanost.

0 0
možnosti
BM

BořekŠikula

25. 3. 2011 11:25
Je to podivné

Kauza ProMoPro vypadá podivně - je otázka, jestli v tom byl Vondra namočený nebo ho jen dostali ti, co spolu mluví. Ať tak nebo tak, vytažení této věci je ještě divnější - nabízí se až příliš podezření, že ti, co spolu mluví, potřebují Vondru dostat pryč z obrany, aby nepřišli o zaběhané kšefty.

0 0
možnosti
PV

petrs51

25. 3. 2011 11:42
Re: Je to podivné

Podivné je to, že se ani neví jestli byla zakázka předražená. Hlavně byla zaplacena a jestli firma Promopro posílala peníze jinam než měla je její problém. Všechno jsou jen spekulace na kterých se živí tisk a poslanci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.