Listopadová vzpomínka na léto: fotomatiné

Jestli bude letošní zima na sněhu, nikdo neví. Co ale víme už teď, je, že po létě a jeho pálivém slunci se nám v ranním chladném ránu nejednou zasteskne.

 

Fotovzpomínky na letní tábory (fotomatiné)Nejhezčí vzpomínky na léto bývají ty na letní tábory. A nejlépe takové tábory, které se stráví uprostřed přírody, pod stanem, za doprovodu her a dobrodružství.
Libor Čermák 

Střípky letních dnů. (fotomatiné)Už je to tak, doba plná slunečných dnů, tepla a veder je za námi. I to naše nadávání na to sluneční záření. Přirozený chod života, vláda jednotlivých měsíců a období, která je nezávislá na našem chtění.
Pavel Vrba 

Vzpomínka na léto (fotomatiné)Léto je jedno z ročních období. V různých oborech je ale definováno různě. Astronomické léto začíná letním slunovratem a končí podzimní rovnodenností. (teta Wiki) A co že jsme to podnikali v této době?
Klára Tůmová 

Docela obyčejné letní vzpomínky (fotomatiné)Léto, to je sluníčko, krásné mraky, osvěžující déšť, pokud vůbec prší a není čtyřicet ve stínu, tak jako letos. A přesto bylo krásné. Výlety, dovolená anebo klidné posezení na zahrádce či v přírodě.
Soňa Pražáková 

Marně jsem hledal deštivé snímky (fotomatiné)Ozvěny žhavého léta ve vikýři domácím a cizokrajném. Může se stát, že letošní rozpálené, suché léto si budeme ještě rádi připomínat. Stačí pár sychravějších listopadových dnů a vzpomínky ožijí.
Marek Trizuljak

Autor: Blog Info | pátek 13.11.2015 13:03 | karma článku: 15,17 | přečteno: 575x