Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

apeppepa

31. 8. 2012 21:55
Něco tu smrdí

To bylo vidět, když  měl být Lessy policejním prezidentem, málem se kvůli tomu rozpadla vláda. V normální zemi by to nebyla událost na titulní stránky novin.Dnes je to snad mnohým jasné - smrdí to z ODS a Kubice má za úkol nejen pomoci (opět) při volbách, ale také ochránit mnoho prominentů před kriminálem. A tak se v našem Absurdistánu, kde se kradou milióny, chodí do kriminálu za přimalování tykadel, ale Drobil a Knetig jsou osvobozeni, přestože nahrávky mohl každý slyšet.... a nepohodlný policejní prezident je vyhozen na ulici kvůli obvinění z "trestného činu" pomluvy ...

0 0
možnosti
JK

basbas007

30. 8. 2012 23:39
To žrádlo !

Právě odvolaný státní zaměstnanec jde do boje se státem za nebývalé podpory jiného bývalého státního zaměstnance nyní soukromého advokáta. Fakt kauza jak řemen R^

0 0
možnosti
SV

carli1

30. 8. 2012 23:31
Padouch,nebo hrdina vžydˇ jsme jedna rodina !

0 0
možnosti
RC

cubebike

31. 8. 2012 9:59
Re: Padouch,nebo hrdina vžydˇ jsme jedna rodina !

hombré, máš na zápěstí skvrnu velikosti Mexického dolaru?

0 0
možnosti
PK

ahaswer

30. 8. 2012 20:16
Je to tak?

Silná převaha podpory Lessyho,který "způsobil" možnost stíhání politiků hlava nehlava mi připadá poněkud pomýlené.K úvaze dávám tento citát:

"Na případu pak pracovali policisté z ÚOKFK vybraní státní zástupkyní Lenkou Bradáčovou. V zájmu naprostého utajení pak museli „opomenout“ informovat některé nadřízené a vkládat některé ze svých poznatků do informačních systémů."(píše server Českápozice.cz).

Není to divné?Zásluha Lessyho je prý silný tlak na vyšetřování korupce a zelená policistům,ale v praxi to zřejmě bylo jinak.

Podle mne se NIKOMU na tak vysoké funkci nedá věřit.A pokud má plnou hu...pusu boje za zájmy občanů,tak už vůbec ne.

Na tak vysoké pozici jsou už lidé,které zpravidla někdo "umí".

2 0
možnosti
P

Pedropan

1. 9. 2012 19:19
Re: Je to tak?

R^ Aby tento příspěvek jen tak nezapadl. R^

0 0
možnosti
AB

a.bubla

30. 8. 2012 19:52
Lessy mluví pravdu

Jsem z jm kraje a moc dobře vím, jaký zmetek je Vaněk, kterého L. údajně pomluvil. Kdyby o něm řekl vše, co je pravda, koukali byste všichni jako vejři, to mi věřte! ;-€

1 0
možnosti
H

hovn

31. 8. 2012 10:22
Re: Lessy mluví pravdu

Tomu věřím zaručeně. JPP je u nás tradičně nejdůvěryhodnější informační zdroj. A kdo je zmetek dál?

1 0
možnosti
JB

hendrixx

30. 8. 2012 18:51
Mám tendenci věřit spíš Kubicemu

Lessy mi připadal vždycky takovej divnej, jak se prosazoval, jak vedl silný řeči... Pasoval sám sebe na hlavního protikorupčního tahouna, a jak je vidět, spousta naivních blogerů mu to zbaštila. Ať se jak se chci rozhlížim, nevidím že by to bylo podložený konkrétnímu skutkama. Ratha ani Parkanovou nelze pokládat za Lessyho skalpy, s Bartákem, openkartou ani Promoprem nijak nepokročil. Co konkrétního za tím odvoláním je, ví jenom Kubice a Lessy. Uznávám, že způsob odvolání vypadá účelově, to ale neznamená, že nějakej jinej, dobrej a veřejnosti neznámej důvod k odvolání neexistoval. To už je ale u nás taková móda, že lidi rádi kafraj o věcech, o kterých nic neví a pletou si dojmy a pojmy.

2 0
možnosti
JM

saho1

30. 8. 2012 19:16
Re: Mám tendenci věřit spíš Kubicemu

Je zajímavé, že inspekce již před půl rokem jeho pochybení odložila a najednou to zase platí a hned propustit? Co to je za chování...Rv

0 0
možnosti
O

oooo

30. 8. 2012 17:16
... Kubice-Langr-Červíček - jsme jedna rodina

Osobně si myslím, že Lessy je hrdina, protože za jeho vedení se policie začala zabývat takovými kauzami, jako Casa-Parkanová a Rath - je zřejmé, že není v tomto preferována levice ani pravice. Zcela fér mohu říci, že nemám dost informací, abych mohl tvrdit, že v ničem pan Lessy nepochybil, ale vím, že Kubice JE padouch - jeho slavná zpráva, která je snůškou lží a pomluv (tedy v 1000x koncentrovanější podobě totéž, z čeho on viní Lessyho) jasně prokázala, že vždy byl lokajem a všehoschopným sluhou pravicových podvodníků a tunelářů. Nyní ho pravicová koalice vynesla do vlády, by tam opět páchal "dobré skutky" ve prospěch jejich stran a on tak ochotně činí, za pomoci plazivých análních červíčkovitých horolezců a jiných kariéristů.

6 0
možnosti
JK

korado

30. 8. 2012 21:18
Re: ... Kubice-Langr-Červíček - jsme jedna rodina

Policie začala zabývat takovými kauzami, jako Casa-Parkanová a Rath za předešlého policejního prezidenta. Pan Lessy na tom neměl podíl ani co se za nehet vejde. Nehledě k tomu, že policejní prezident nemá žádnou pravomoc tyto  kauzy ovlivňovat. To je věc zejména státního zastupitelství. Po dobu, co byl pan Lesy ve funkci se snažil Kubice donutit k tomu, aby vypracoval reformu Policie ČR. Do současné doby to neudělal. Jenom chtěl více peněz pro policisty aniž by provedl reformu. Žádný policejní prezident nepoužíval média ve sporu se svým nadřázeným tak, jak pan Lessy. Přitom Kubice  nechtěl nic víc, než aby splnil rozkaz, který mu dal. Takhle se chovat řadový policista tak letí, že nestačí schody počítat.

3 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.