Hlasujte o bloggerovi a bloggerce roku

Od této chvíle mají čtenáři a bloggeři iDNES.cz šanci rozhodnout o tom, kdo se jim z bloggerů a bloggerek letos líbil nejvíce. Jak to udělat a jaké podmínky musí blogger a bloggerka roku splnit? Čtěte dál.

Jak hlasovat  o bloggerovi a bloggerce roku 2007

1. Svůj hlas může od této chvíle poslat každý - čtenář i blogger - na adresu blog@idnes.cz do 12.12. do 12,00 hodin. Na jiné adrese nebudou hlasy platné.

2. Dejte hlas bloggerovi i bloggerce roku - budou vyhlášeny obě kategorie.

3. Hlasovat smíte pouze z jedné emailové adresy a k hlasům přidejte jméno i své telefonní číslo, na kterém jste k zastižení. (Čísla nebudou poskytnuta žádné jiné třetí straně).

4. Můžete hlasovat pouze pro bloggery a bloggerky, kteří publikovali minimálně 5 článků a kteří se zaregistrovali v období mezi 1.6. - 4.12.

Kromě těchto dvou hlavních cen udělíme i Zvláštní ocenění adminů a několik menších cen. 

A co by to bylo za soutěž, kdybychom neudělili cenu Bloggerský citrón čili skřipec za největší podvod či pokus o podvod. Kdo chce, může nám poslat svůj tip, není to ale povinné, spíš takový průzkum toho, co lidi na blogu nejvíc pobuřuje.  

Hlavní ceny udělí kromě redakce iDNES.cz i firma Humdrum Boardwear.  

Vítězové budou vyhlášeni 14.12. ve 12,00 zde na blogu. Vítězové si budou moci převzít cenu na vánočním setkání bloggerů či přímo v redakci iDNES.cz.  

 

 

 

Autor: Blog Info | úterý 11.12.2007 9:23 | karma článku: 14,47 | přečteno: 5073x