Fotomatiné slaví mládí

Nový díl nekonečného fotoseriálu přináší snímky mláďat lidských i zvířecích. Mláďata jednoho druhu jsou větší, než dospělí jiného. Mláďaty jsme po celý život - děti Matky přírody. Na mládí se nejraději vzpomíná. V dubnu se rodí nový cyklus a nové fotomatiné ho oslavuje.

 

Takové to "mláďátkové blouznění" (fotomatiné)Už jsem viděl hodně, ale jistě ne všechno. Asistoval jsem naší kravce při telení a notně ji přitom vypomohl. Dvakrát. To je rození velkoobjemové. A teď k těm menším...
Josef Matulka  

 

 

Mláďátkové vzpomínky na mé dětství (fotomatiné)Současných fotografií mláďátek moc nemám. A tak jsem pro dnešní fotomatiné zabrousil do fotoarchivu z mého dětství, kdy jsme těch zvířátek měli přece jen o něco víc, než teď.
Libor Čermák  

 

 

Nejsou k mání (fotomatiné)Tak jsem zase jednou propadla panice v momentě, kdy jsem si přečetla téma fotomatiné.  Mláďata. V dubnu!  V době, kdy se příroda teprve probouzí, včetně některých zvířat.
Soňa Pražáková  

 

 

Lidská mláďata (fotomatiné)A žena, jež chovala na prsou své dítě, řekla: Promluv k nám o dětech.  A on pravil:                 
Andrea Anna Peldová  

 

 

Když to bylo ještě malé (fotomatiné)Chtěla jsem být originální a dát sem "mláďata rostlin", ale nakonec jsem se neudržela...
Klára Tůmová  

Autor: Blog Info | pondělí 13.4.2015 10:35 | karma článku: 21,39 | přečteno: 3839x