Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

tak abychom to shrnuli. Dovoluji si udelat nasledujici zaver:

Listopadoveho listeckovani a stromoviti, tady je uz ted na blogu az az. Proto se priklanim zachytit podzim trosku jinak a to ve forme NEBESKA MODR (viz navrh Dany Tanker). Kdo chce, tak si tam samozrejme propasuje i stromy, i listecky, i mracky. Kdo chce neco jineho, tak zkratka nafoti podzim trosku JINAK hlavne ze tam bude nekde modra.

Na prosinec pak mame tema: MOJE RANO, coz zni naprosto uzasne. 

A troufala bych si i tipnout, ze tema STUL by se mohlo hodit na leden, abychom videli, co komu Novy Rok nadelil.

Tak asi tak. Co vy na to?

takze 13.11. doufam, ze vas co nejvic prispeje se svou NEBESKY MODROU troskou do mlyna. Budeme se vsichni urcite moc a moc tesit. R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Moc díky za poutání :-)R^:-)

Témata se mi líbí skoro všechna. Napadlo me taky PODZIM JINAK

Což by znamenalo požadavek zamyslet se více nad tématem podzimu a zkusit fotograficky zkoumat jiné možnosti jeho zachycení.

0 0
možnosti
AO

A21l87e79n47a 48O60u84z21k35á

16. 10. 2013 12:36

Budu asi vypadat neurvale, když plusuju skoro všechny návrhy na Fotomatiné, ale mně se navržená  témata líbí a když je budu vědět včas, tak si ráda něco přichystám :)

0 0
možnosti
AS

;-D hlavne, aby se neco vybralo. Na vsechno fotit nemuzem

0 0
možnosti
Foto

Krásné témaR^jenom mi někdo poraďte, kde se dozvím o tématu fotomatiné. Díky a hezký den.

0 0
možnosti
AS

musime hlasovat. Nejlepsi tady v teto diskuzi. Plusujte temata, ktera se vam libi nejvic. Ktere bude mit nejvic hlasu, to vyhraje. Zatim je to nerozhodne.

1 0
možnosti
AAP

Navrhuji další témata:

Strom,

Život na vesnici,

Vůně,

Moje ráno,

Barvy kolem nás :-)

2 0
možnosti
AS

mne se libi ten 'STROM', po pravde receno

3 0
možnosti
AS

diky redakci za poutani. :-)

Nasel by se nekdo, komu se libi na listopadove fotomatine libi tema LISTOPAD nebo PODZIM? Jeslti ano plusujte tento prispevek. Jako vzdy, prispevek s nejvice plusy se automaticky stane oficialnim tematem.

Ostatni sem s jinymi navrhy.

Jinak 13. zase vsichni tady R^:-)

4 0
možnosti
DT

téma "nebeská modř" by si mi líbilo. hlavně proto, že v listopadu je podzim profláklý a je vidět na každém rohu. modrá není tak lehká jak se zdá... :-)

3 0
možnosti
Foto

kruci...tak kdo to začne:-)nevím v jaké kondici bylo fotomatiné předešlé, ale na blogu je jistě víc fotografování holdujících...

0 0
možnosti

Ne každého baví fotografovat na zadané téma, někdo si pak neudělá ani čas, profíci se mezi nás amatéry moc nechtějí plést a dalších důvodů by se našlo víc. Proto je ve fotomatinée relativně málo blogerů ;-) Ale nemusí být kvantita za každou cenu, že ? 8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 760
  • Celková karma 17,21
  • Průměrná čtenost 7551x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.