Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

TÉMATA.

Věno, Poklad, Zastavení, Nerozlučná dvojice, Něha

TÉMATICKY: Svíce (Hromnice), Bílo, Barvy- tváře (Masopust), Tanec, Už tu bude (jaro)

2 0
možnosti
Foto

Mně by se líbilo téma: Tváře jako odraz duše.

2 0
možnosti
Foto

Nedáme diskusi o příštích tématech Fotomatiné raději sem?

0 0
možnosti
Foto

dám to i sem...z fcb jsem na nervy :-)No měl bych pro Vás téma na léto...spojené se setkáním. Asi to neni ono, ale...v polovině srpna budou ve Slavkově Napoleonské dny...možná by se mi opět podařilo domluvit samostatnou kostýmovanou prohlídku zámku...plus focení všehokoliv kolem Je mi však jasné, že by to si bylo vše trošku....na jedno brdo...nic méně napovím...http://sisa.blog.idnes.cz/c/383516/Slavkov-Napoleonsky-fotovikend-plny-pohody-se-zazrakem-k-tomu.html

1 0
možnosti
Foto

a napíšu to ještě sem....jak se dájí najít stránky matiné na fcb?...jediné jak bych to zvládnul je celý odkaz...postupný kroky neumím.:-)

0 0
možnosti
Foto

no mně ty šifry nic neříkají, za vrcholný výkon považuju, když se přihlásím na blog...když zrovna nezapomenu hesla:-)....což mám ovšem ošetřený samolepkou nad pc....kalendář se mi neosvědčil....asi proto, že se každý rok vymění za nový.:-)...jinak 12 blogů je možná dost, ale fotografů je na blogu víc....nebudu ale jmenovat.:-)

0 0
možnosti
Foto

Ano, fotografů je mnohem víc. Myslím, že fotoblogerům chodí s časovým předstihem upozornění od adminky, v němž se připomíná datum a téma následujícího fotomatiné. Najdu to vždy v rozhraní (Vzkazy správců) i v mailu.

Jaromíre, na FB je tato skupina: https://www.facebook.com/pages/Fotomatin%C3%A9-na-IDnes/415533018547333?fref=ts

Ale pravděpodobně je nezbytné přihlásit se na facebook.

0 0
možnosti
Foto

Moc mne potěšil zájem o fotomatiné. 12 blogů se už myslím dávno nesešlo.

1 0
možnosti

Omlouvám se, ale Stůl slova byl taky zamýšlen jako fotomatiné, ale omylem takto nebyl označen. Ale nečiní si na druhou stranu ambice,

Kamenáčová- Horáková

1 0
možnosti

nechcete se nekdo zapojit do debaty ohledne dalsiho tematu? Tak teda tady ke konci stranky cela rada vlaken, ktera zacala AAP : http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A140113_391500_blogidnes

1 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Přepsat navrhovaná témata sem by dalo trošku práce... Takže prosím, zkusme v diskusi pod blogem Alexandry.

1 0
možnosti
  • Počet článků 760
  • Celková karma 17,20
  • Průměrná čtenost 7551x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.