Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

S většinou souhlasím. Akorát ne s tím že dobře už bylo (tato obecná fráze se bohužel používá prakticky v každé době). Taky si myslím, že svoboda slova jaká je u nás je fakt něco vyjímečného a můžeme být za ni rádi. Že by se někdo bál psát svoje názory? Podívejte na diskuzi na Novinkách.;-D

0 0
možnosti
DN

Gratuluji k vítězství, určitě si jej zasloužíte.

Doufám, že i v budoucnu budete tak plodný a bude od Vás co číst, díky :-)

2 0
možnosti
MS

Rasově čistý národ. Bez jiných genů a multikulti  příměsí. Kde jsem to už slyšel.....:-/

0 2
možnosti
LM

s tou prazstinou se mne to zda vobracene,serial z Prahy a mluvej tam spisovne,

0 0
možnosti
JK

Bezva, ď. Absolutní souhlas. 

Svět JE globální vesnice. A vždycky platilo, že dobré ploty dělají dobré sousedy. Nebo - nemusíme se milovat, ale musí být mezi námi jasno. Koneckonců vztahu mezi NATO a VS se zcela přesně říkalo studená válka. Protože ale oba věděli, kde je plot a co se nesmí, jinak ne že "to" už nikdo nedá dohromady, ale ani nebude CO dávat dohromady. (Prosím nepodezírat, že smutním po VS a faktických "plotech") 

Žádný člověk nemá nárok na štěstí, zdraví, rodinu, přátele či třeba dobrou práci. V něčem máme prostě kliku, na ostatním musíme pracovat, pokud o to nechceme přijít. Pokud jde o to zdraví, tak někdy se můžeme snažit, jak chceme a stejně nám je to houby platné. Takže je to zase na tom štěstí, na které nemáme nárok, ale můžeme v ně doufat.

8 0
možnosti
JJ

Občas s vašimi názory nesouhlasím, ale tentokrát 100% souhlas. Vystihl jste to naprosto přesně.

3 0
možnosti

Dobře,ale ještě pořád jsi,Ladislave,nevysvětlil,podle čeho jsi rozhodl,že tu není svoboda slova a spousta věcí se psát nesmí.Prosím tě ,objasni mi to,abych tě mohl chválit jako ostatní. Děkuji:-)

2 0
možnosti
JFB

I když se to netýká Větvy, tak určitě svoboda slova tu není, nelze psát z pozice nacistů, či stalinistů atd.

0 0
možnosti
Foto

Fajnovej pokec, šmakovalo!

Díkec kucí!

;o)

5 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.