Deník běžkyně v nejlepších letech míří k výhercům

Nová kniha blogerky Zuzany Součkové je už v prodeji, soutěž skončila a zbývalo jediné, vylosovat pětici šťastných výherců, kteří knížku nebudou muset kupovat, protože ji získají za správné odpovědi. Jak to dopadlo? 

Zdá se, že Zuzaně se všechno daří. Umístila se mezi finalisty v anketě Bloger roku 2015, a to hned ve dvou kategoriích. Blogerka a Skokan roku a v obou shodně získala třetí místo.

„Letos to dopadlo výborně, já jsem spokojená. I když jsem byla v kategorii Skokan roku o dva hlasy a v Blogerce o čtyři, takže to bylo hodně těsné, a možná kdyby ta anketa trvala o den déle, tak jsem se dostala o pozici výš. Nicméně cinklo to, je tam bedna, já jsem spokojená.“

Třetí místo v anketě ji ale mrzet nemusí. Na světě je totiž její druhá kniha, trošku jiná než její prvotina.  Deník běžkyně v nejlepších letech je totiž jiný.

„Protože ta moje první knížka byla o běhání a byla úspěšná, tak jsem chtěla pokračovat, protože psaní mi chybělo. Říkala jsem si, že když kniha o běhání uspěla, tak budu pokračovat v běhání, jenže ono se to běhání tak nějak vypíše. Je to pořád dokola.“

Tak vznikl nápad psát deník, jejž si přečte i pětice čtenářů, které Zuzka Součková vylosovala z téměř stovky správných odpovědí. Odpovídaly většinou ženy, odpovědi od čtenářů – mužů se objevily sporadicky. A přece byl jeden z nich hned druhým vylosovaným. Knížku totiž vyhrál bloger "navrátilec", Filip Fuchs. Celá pětice výherců, kteří se dočkají knihy v poštovní schránce, vypadá takto:

 

 

1. Ivana Strnadová

2. Martina Trunečková

3. Daniela Ručková

4. Vendula Bacová

5. Filip Fuchs

 

 

A co vlastně výherci dostanou?

„Jsou tam reportáže ze závodů, jsou tam moje vzpomínky na situace, které jsem zažila v průběhu roku, jsou tam moje myšlenky. Kniha má dvanáct kapitol a čtenáře možná nepřekvapí, že první kapitola se jmenuje leden a poslední prosinec. Není tam úplně všechno, co jsem zažila za 365 dní, ale čtenáře tam pustím do svého soukromí a možná i hodně do své hlavy. Je tam spousta mých emocí, pocitů i mých nápadů."

Sama Zuzka říká, že má v hlavě nápad na další knihu. Zároveň chce ale dál blogovat. V knize totiž nemá zpětnou vazbu. Vylosovaná pětice, které srdečně gratulujeme, tak nemusí být poslední, kdo některou z knih na blogu iDNES.cz vyhraje.

 

Marek Zouzalík

 

Losování výherců knihy Deník běžkyně v nejlepších letech 

 

Autor: Blog Info | úterý 22.3.2016 10:00 | karma článku: 19,12 | přečteno: 955x