Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Pane Zdechovský, vážím si Vás pro upřímnost. Určitě budeme spolupracovat na zrušení nesmyslného posouvání hodin dvakrát ročně podle  

Směrnice Evropského parlamentu a Rady2000/84/ES ze dne 19. ledna 2001 o úpravě letního času:

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2007:0739:FIN:CS:HTML

Již jste v tomto směru v Bruselu něco vykonal? Před volbami jste tohle slíbil.

K názvu článku - určitě věříte možnosti, jak lze úspěšně a dlouho řídit životy 500. milionů občanů ve 28. státech Evropy? Jaká zkušenost z historie lidstva Vás k tomu vede? Sám vidíte na příkladu shora uvedené Směrnice, jaké nesmysly plodí generální sekretariát EU. Prý čítá 5 000 zaměstnanců, je to pravdou? Pokud ano, kdo a jak všechny pracovníky kontroluje - jejich efektivnost práce, zadání a výstupy? Kolik procent z uvedeného počtu tvoří rodinní příslušníci funkcionářů EU a jejich přátel?

Pokuste se vážně odpovědět na vážně formulované otázky. Snad pomalu začnete přehodnocovat názory na smysluplnost takového molochu, jehož zásluhou jsme od roku 2003 tam, kde jsme. Se zemí srovnaný cukrovar v Hrochově Týnci, devastace našeho zemědělství. Pokud jste věřící, jistě víte, že Bůh nám dal půdu k obživě.

„Zdravý rozum si získá přízeň, cesta proradných vedek záhubě“ » Přísloví č.13, odstavec 15.R^

1 0
možnosti
Foto

Vážený pane Skácele, už jsme podali podnět k Evropské komisi a jednáme o možnostech, jak to zrušit. Na jaře bychom měli mít na téma slyšení v EP.

0 0
možnosti
IM

I35v52o 73M76i52l29d22a

7. 1. 2015 14:24

"Aby člověk mohl diskutovat, musí se nejdřív nauřit formulovat své názory"

nauřit je od slova maur?

......je to jen další hvězdička na modrém hadru...

0 0
možnosti
MK

Píši zrovna pod dojmem ze zprávy, že ve Francii muslimové vystříleli redakci. Selský mozek dává; v pohybu je několik miliónů lidí ze Středního východu a z Afriky. Je nemyslitelné, aby takový počet Evropa absorbovala. Správně jste naťukl, že je nutno řešit příčinu a ne následek a to rychle. Kromě sirotků a nemocných (zraněných dětí) bych  trvalý pobyt z těchto aglomerací nikomu nepovolil. Už proto ne, jak správně glosujete oblast sociálních dávek, že mezi uchazeči je silná skupina ekonomických běženců.

A navíc; při rozhodování o imigraci je potřeba se podívat alespoň 20 let dopředu. Jak se bude chovat druhá a třetí generace vychovaná v muslimských rodinách? Pro příklady nechoďme daleko; třeba do Francie s vystřílenou redakcí.

1 0
možnosti
Foto

Ve světle těchto událostí bude jakákoliv diskuse o imigraci velmi složitá. Dotyční hovořili výborně francouzsky. To zaznělo všude ve francouzských médiích. Vypadá to, že to budou naši spoluobčané 8-o

0 0
možnosti
JP

J68i17ř48í 17P84e84t90r

7. 1. 2015 10:11

vyděl jsem vaše vystoupení u p. Jílkové. Můj 18. letý syn by to zvládnul stejně. Nejste taky ten lapený ? viz článek, který jsem přečetl jedním zdechem http://www.czechfreepress.cz/cfp-doporucuje/exkluzivni-svedectvi-jak-funguji-americke-vyzvedne-sluzby-v-cesku.html

1 0
možnosti

Takovýchn chytrých lidí V Bruselu pracuje takřka beze  spánku  a nepřilši na jednoduchou věc: Imigraci je nurné zastavit dokud  nebudou zcela integrovaní stávající imigranti. Přijímat další a další miliony imigrantů  s tím, že  se  snad integrace  časem  nějak vyřeší je  naprosto nezodpovědné. Ostatně  problémy  Afriky  a Asie  se nedají vyřešit přestěhováním všech Asiatů a  Afričanů do EU !

A nepište  že  se nám nedostává pracovních sil. Jednak je  v EU rekordně vysoká nezaměstnannost a jednak lze chybějící profese  trvale zajištovat pracovním vízem na  dobu určitou.

5 0
možnosti
Foto

Pokud chcete dát přistěhovalectví jasná pravidla...tak to jste tam nemusel ani chodit...přistěhovalci nám dají svoje a Vy je tam svorně nakonec posvětíte.

3 0
možnosti

Smutný výhled  ale  patrně realistický :-(

Ale co naplat. Kultura  která nemá vůli k obraně  zahyne.

5 0
možnosti
JH

J68a80n 48H92a71n39á72k

7. 1. 2015 5:14

Dobré otázky, dobré odpovědi - dobrý rozhovor Adame!

Pan Zdechovský, jakožto nová generace politiků, působí seriózně svým vystupováním (vč. článků) na rozdíl od etablovaných politiků, který dokážou mluvit hodiny a v podstatě nic neříct, nicméně jsem velmi zvědavý, co nakonec z EP vypadne za imigrační politiku, vypadne-li vůbec a co se podaří panu Zdechovskému prosadit (zajímaly by mě jeho konkrétní návrhy). Imigrační politika se stává klíčovým tématem celé Evropy pro následující roky.

Zároveň je ovšem nutné poděkovat i za poměrně silné a intenzivní nasazení ve věci ukradených českých dětí v Norsku (to dík patří i Petru Machovi), což je jednoduše fakt strašný případ. A pokud se nemýlím, tato aktivita byla zahájena po volbách, nikoliv jako volební kalkul pro "honění" politické karmy, což má v našich končinách také svůj význam.

Díky R^

4 1
možnosti
AJ

tomu nekdo veri ????

"Osobně jsem hovořil s několika syrskými uprchlíky a všichni z nich shodně vyjádřili názor, že se chtějí vrátit do své země, jakmile to bude možné.".

8 0
možnosti
SB

To mi připomíná, že sovětští vojáci tady byli také jenom dočasně.

A kdyby to bylo jenom na jejich vůli, tak by ta dočasnost byla navždy.

5 0
možnosti
  • Počet článků 765
  • Celková karma 14,71
  • Průměrná čtenost 7449x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.