Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nemohu psát. Vždy když dokončím větu, tak se kurzor posune na začátek textu a tam už zůstane.

0 0
možnosti
Foto

Připojuji se spoznámkou k níže diskutujícím, že nelze do těla blogu kopírovat text. Musím ho vložit do bloku a tam zase nemohu najít ikonku rozložení textu, takže se mi seřadí jen na stranu.

Řekla bych, že to je dost zásadní věc.

1 0
možnosti
LM

To už se nedá vkládat text? To musím celé přepisovat?

1 0
možnosti
Foto

Mám také problém s vložením textuj - a nejen to. I s vložením obrázku, jeho zmenšením a odstraněním. A nabízejí se tam operace, o které nemám zájem. To, co bylo účelné a jednoduché, je teď složité a nepřehledné. PROČ jste trn blog změnili, když původní vyhovoval?

3 0
možnosti
Foto

Až se vychytají ty porodní bolesti líbí se mi větší přehlednost v archivu článků, snáz se v těch stovkách blogů něco hledá ......

0 0
možnosti
Foto

S tím hledáním je to možné. zjednodušilo se to, ale s tvorbou blogu zkomplikovalo. A opravdu tam nejde uložit text . Dvakrát jsem ho musela do kolonky přepsat. Nadal se okopírovat.

0 0
možnosti
Foto

Další zásadní změnou je to, že už nelze v diskusi udělovat hodnocení ani se podívat, kdou udělil hodnocení dřív.

0 0
možnosti

Ale "nahlásit jako nevhodný" určitě funguje, bez toho by to nešlo (nevím, nezkoušel jsem).

0 0
možnosti
LM

Dobrý den všem lidem dobré vůle, nemám ráda změny, jsem trochu zmatená z těch změn. Ale vypadá to dobře. Určitě si všichni zvyknem. Je to moderní a hodně barevné a přehledné. Ale potřebuji poradit. Čtenost článků v grafech mi opravdu nevyhovuje. To je divné. je to sice barevé a v komínkách, ale pro mně nic neříkající komínky. Nešlo by to nějak vyjádřit jinak než v grafech. Třeba jako za stara v číslech. Dnes si vás přečetlo 1 kus čtenáře? Naposledy napsaný článek a k tomu ten komín a nějaké číslo, jen nevím.. budu potřebovat poradit.

0 0
možnosti
Foto

Vypadá to, že zásadní změna spočívá prozatím v tom, že je vidět jen první a druhý příspěvek ve vláknu diskuse. Tlačítko "zobrazit další reakce" nic dalšího nezobrazí. Nebo je porucha jen u mne?

0 0
možnosti

Porucha je u všech. Pan Snajdr mi poradil, že to lze obejít volbou "možnosti-zobrazit vlákno". Zobrazí se detail celého vlákna. Do celé diskuse se vrátite kliknutím na "od nejnovějších".

1 0
možnosti
Foto

hybí mi tu příspěvek.

0 0
možnosti
Foto

No...obecně to vidím takto. Buďme rádi, za prostor nám daný, pač nárok na něj nemáme. Mužeme se přít nebo stěžovat, ale když se majitel rozhodne, že blog je k ničemu, tak nám nepomůže ani lampárna. Mám i kacířskou myšlenku. Prostor blogu je pro majitele natolik nezajímavý, že ani pořádně neví, co se tam děje, a tak si nějak plujeme. Mně připadá trochu srandovní, že systém sice umí vyhledat vulgární výrazy, ale nepostihne kontext nebo způsob. Co si budeme povídat, některé výrazy čestina neumí vyjádřit výstižněji, protože když je něco v pr...., tak je vše hned všechno jasný na první dobrou.

7 1
možnosti
DV

D90a55v57i74d 67V41l62k

4. 4. 2024 11:32

Musím se tady zastat administrátorů blogu, kteří jsou tady neustále od někoho napadáni. Znám jen dva z nich, ale moc dobře si uvědomuju, že ty blogy tady ještě jsou jenom díky nim a díky nim tady jakž takž fungují nějaká pravidla ,pro všechny stejná a diskuse není uřvaná žvanírna plná nadávek a hejtů. Sám jsem v minulosti volal po určitých změnách a trochu s nimi válčil, ale pochopil jsem ,že prostě Idnes je komerční projekt ,kde platí určitá pravidla, které musí zase oni dodržovat. Volání tady po udávání adminů vedení Idnesu , jak jsem ho viděl u jedné z diskutujících je fakt mimo mísu. A že byli někteří blogeři odsud odejíti? Jistě byli , protože nedodržovali pravidla blogu s jejichž dodržováním souhlasili.

5 2
možnosti
Foto

Pravidla nejsou pro všechny stejná, pane Vlku. Velmi se mýlíte.

Admini mají síť kamarádů, které chrání a kteří chrání je.

3 5
možnosti
  • Počet článků 765
  • Celková karma 14,76
  • Průměrná čtenost 7450x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.