Blogerské recenze i knihy táhnou. Přidejte se, můžete číst zadarmo

Už čtvrt milionu čtenářů si přečetlo blogerské recenze knih z portálu Knihy iDNES.cz. Tento čerstvý člen rodiny iDNES.cz se má k světu a s blogery úspěšně spolupracuje na více frontách. Už více než desítka blogerů recenzuje knihy, které portál Knihy iDNES.cz nabízí, řada dalších zde vydala svoje vlastní knihy.

Naší nejúspěšnější recenzentkou je Hana Rebeka Šiander, její blogy s knižními recenzemi si přečetlo už přes dvě stě tisíc čtenářů. Například recenzi Grace, kněžna monacká si přečetlo už 136 tisíc zájemců. Zajímavé recenze píší i jiní blogeři, třeba Martin Hatala nebo Zuzana Rampichová a další jejich kolegové. Každý recenzent obdrží recenzovanou knihu zdarma. Pokud si tedy chcete legálně a přitom zdarma přečíst jakoukoli knihu, stačí začít spolupracovat s Knihami iDNES.cz jako recenzent. Více se dočtete přímo na zmíněném knižním portále iDNES.cz.

A u recenzí to nemusí skončit. Všichni tři zmínění blogeři jsou zároveň úspěšnými autory. Martin Hatala a Hana Rebeka Šiander na Knihách iDNES.cz  nabízejí svá vlastní díla, Zuzana Rampichová uspěla už po dvakrát v soutěži Letní povídka pro Víkend. 

Přidejte se i vy do týmu blogerů, kteří kromě psaní blogů přidali do svého portfolia také recenze knih. A nebo rovnou na iDNES.cz knihu vydejte, případně nabídněte k prodeji svou již vydanou knihu. Podrobnosti a potřebné kontakty najdete zde.  

 

 

 

- red-

 

Autor: Blog Info | úterý 4.11.2014 9:27 | karma článku: 14,36 | přečteno: 945x