Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Tak to nějakou dobu vypadalo, jako že se ve sněmovně opravdu pracuje, že se schvalují zákony potřebné pro život občanů. No a je to tu zase. Před volbami se začínají "projevovat" politici, kteří museli odejít ze svých funkcí.

3 0
možnosti
RS

Ono by bylo dobre se zajimat, jak se soudruh Ondracek a jemu podobni do te  snemovny dostali. Zda se, ze tady nase demokracie selhava.

1 3
možnosti
Foto

Ono není těžké se rozhodnout. Nevím, jak vy, ale mně by méně vadilo, kdyby mi někdo sprostě vynadal, než kdyby mi pendrekem naklepal figuru. Kterýžto zážitek mi vynesl pár týdnů v nemocnici (Strahov, 1967). Inu, bijící srdce strany!

1 1
možnosti
JB

Největší sranda je v tom , že prakticky nejvíc křiči Ti ,  kterým tehdejší režim nejvíc pomohl k dnešním milionům . Tehdy jim nevadilo , že si berou vše zadarmo  a dnes po převlečeni kabátů jim všichni vadí. p. Kalousku jste trapný.[>-]

5 0
možnosti
Foto

Do volebního boje za kovboje. Blog - Jiří Jiroudek (blog.iDNES.cz)

A tak svéprávný občan volič reaguje tak, jak se dopředu předpokládá.A politici se řehní. Účel opět světil prostředky. Nahnal další voliče na mlejny partají. V tomto případě obou.;-O8-o;-) Neb toliko o tom to je!

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.