Blogeři k hlasování o kvótách

Proti rozdělení imigrantů do jednitlivých zemí EU podle počtu obyvatel hlasovaly Česká republika, Slovensko, Maďarsko a Rumunsko.

 

Kvóty nóty a rituální tance Evropské unieMigrace je fenomén současné doby, který bude, bohužel, patřit k novodobému fenoménu 21. století, na kterém se mohou střetávat vize politiků, zájmy jednotlivých zemí, a který nesporně pozmění Evropu na mnoho let. 
Ivan Přikryl

 

Dohoda Visegradské čtyřky jako toaletní papírDlouhé týdny si středoevropská čtyřka společně notovala v otázce odmítání uprchlických kvót. Premiéři i ministři zahraničních věcí se ujišťovali pevností postoje málem za hrob.
Jan Dvořák

 

Jak zas jednou ta naše vyčůranost prohrálaTak nás ve kvótách přehlasovali. Můžeme se vztekat, blábolit něco o diktátu a že stejně dojde na naše slova, ale to je tak vše. Možná by bylo čestnější, kdybychom si přiznali, že jsme ve své vyčůranosti stále trochu…

 

Je to další MnichovA časově to i vychází. Blíží se podzim, sešly se mocnosti, hlasovaly, a je hotovo. Nám se to nelíbí – no a oni na nás "no a jako co?".
Pavel Hewlit

 

Česko se ukázalo jako vzor parazitismu a negace. Odmítáme Německo - vzhůru k PutinoviPo jednání unie jsme se ocitli v pěkně vypečeném kroužku kverulantů. Jsme na jedné bárce s Rumunskem, se Slovenskem, a na té bárce odmítáme všechny a všechno. Bárky se chytají extrabuřti typu Klaus s cílem jediným -…
Jan Mlčoch

 

Neuvěřitelná lehkost vytíVeřejností a zvláště vládními strukturami nyní otřásá to nepochopení celé EU ohledně kvot pro přerozdělování azylantů.My jsme ti chytří a zodpovědní a všichni ostatní jsou blbci Jaká je ale při tom žvanění…
Bedřich Dvořák

 

Imigrační kvóty jsou výsměch občanům i uprchlíkůmMinistři vnitra Evropské unie přehlasovali Českou republiku, Slovensko, Maďarsko a Rumunsko v záležitosti povinného přerozdělování migrantů.
Miroslav Jahoda

Autor: Blog Info | středa 23.9.2015 12:31 | karma článku: 13,39 | přečteno: 1444x