Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BP

baron Prášil

18. 3. 2011 19:39
Zprávy na TV Prima

Kdo si počkal na KRIMIZPRAVY ten se určitě nestačil divit. To se nedá popsat to se musí vidět. Doporučuji. FUJ HAMBA !!! Naši novináři si opravdu zaslouží to co o nich prohlásil Zeman. ;-€;-O

0 0
možnosti
B

Burian3

18. 3. 2011 16:48
2 Blog iDnes - k rozdílnosti trestání

Já si celkem jasně vzpomínám na to, že pokud si někdo do diskuzí iDnes o Natálce dovolil napastovat odkaz na případ Patrika - byl příspěvek no mercy odstraněn.

To také není výrazem spravedlnosti a objektivity. :-/

0 0
možnosti
O

Obludni_K

18. 3. 2011 16:56
Re: 2 Blog iDnes - k rozdílnosti trestání

nepastoval jsem, jen komentoval, a dostal jsem za uši hned taky. Beru to ale jako pochvalu, protože pro pravdu se lidi nejvíce rozčilují. Jen se snaž, Caligulo, třeba nastane čas kdy lidi budou uvádět smazané příspěvky coby jedny z důkazů odporu proti režimu... :-)))))))

0 0
možnosti
D

dampfer

18. 3. 2011 15:33
Prosím

přečetl jsem si zákoník po dědečkovi z roku 1935, kdy kvetla opravdová Masarykova demokracie naplno, a nestačil jsem se divit, jak dobře jednotl.paragrafy ohodnotili způsob života cigánů a to jich zde žilo 5 a půl. Řečeno jemně, netrpěl se žádný bordel nebo nepořádek, sledování měli obstarávat četníci a podávat pravidelná hlášení. Žádná státní podpora, naprosto žádné dávky, bylo cikánům vštěpováno, aby se učili a vyučili. Cikánským řemeslníkům nikdo nekladl žádné překážky ve slušném podnikáníPenzi dostali jen takovou, jak hradili ze svého jimi placeného pojištění. Samozřejmě, že stát neposkytoval naprosto žádné ubytování.

Dnes je logika postavena na hlavu a nikdo ze zodpovědných si nechce uvědomit, že jednoho dne nebude z čeho rozdávat!! Mandatorní výdaje pro rychle se rozrůstající skupinu flákačů a zlodějů rozloží ekonomiku státu.

0 0
možnosti
KN

Trupman

18. 3. 2011 16:46
Re: Prosím

I když to nevypadá zas tak dávno, tak přecejenom to tehdá byl úplně jiný svět. Ani ta demokracie nebyla dokonalá a vztahy ve společnosti se udávaly jinak než dnes. O nadřazenosti "československého" národa podle Ústavy ani nemluvě.

0 0
možnosti
JB

hendrixx

18. 3. 2011 15:21
Blogeři jsou jako malé děti

Něco si někde přečtou, ve vteřině mají hotovej názor a za minutu už si může každej na internetu přečíst, jak se jejich citlivé nitro otřásá spravedlivým hněvem nad nespravedlností světa. Do pár článků jsem nakoukl a našel jen polohysterické výlevy. Osobně si myslím, že vítkovští dostali naloženo spravedlivě a že trest z Krupky měl zůstat v původní maximální výši, ale do blogu to nepíšu, protože u žádného ze soudů jsem nebyl, důkazy jsem neviděl a neslyšel.

Máme tady nějakej soudní systém, kterej se může občas mýlit, občas může být k někomu příliš přísný nebo naopak, ale je to proto, že soudci jsou jen lidé a nejsou dokonalí. Nic dokonalejšího ovšem nemáme a nikdy mít nebudeme. Tak se s tím smiřte a zkuste občas raději mlčet. Zejména když vaše hloupá žvanivost a touha po potlesku může ublížit někomu, kdo s Krupkou ani Vítkovem nemá nic společnýho. 

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

18. 3. 2011 15:39
Re: Blogeři jsou jako malé děti

pane hendixxi, obávám se, že sám sebe  šeredně klamete. Náš soudní systém se totiž  mýlí rád a často, rozhodně častěji, než by bylo zdrávo a taky z důvodů, které by měly vést k okamžitému suspendování příslušného soudce. Jeho velkou nectností je i to, že jeden soud řekne a, druhý b a  pošle to tomu prvnímu zpátky, načež se kolečko několikrát zopakuje. A že jednom okrese můžete za tu samou věc vyfasovat několikrát více, než v okrese sousedním. Též ústavou zaručená rovnost před zákonem je spíše iluzí. V "politicky choulostivých" případech můžete být dokonce odsouzen i za trestný čin, který nejen že se nestal, ale ani stát nemohl - viz např. případ pana Šrejbera kdysi. Ad vocem Krupka a Vítkov - jste doopravdy přesvědčen, že je to v pořádku?

0 0
možnosti
PSI
DH

malý david

18. 3. 2011 14:12
v Česku jsou češi

podle soudů proti romům občané druhé kategorie.Ti nemají nárok na spravedlnost a proto tak rozdílné tresty.

0 0
možnosti
JH

sent

18. 3. 2011 13:31
Rasismus-

-ale či?Před soudy jsme si rovni ale čim černěji-tim rovněji.Když nedavno sběrači kovů z jisté komunity,jako již poněkolikaté ukradli zabezpečovaci kabely na železnici,dostalo se jim napomenuti a ty ty,to se naděla.Zkuste někdo sebrat kabl k napejeni navěstidel.Napaři vám nejen samotnou škodu ale i obecne ohroženi atd.Oni nic a zitra se už zase budou courat se soc.davkami v kapse, co by kde očorovali.

0 0
možnosti
B

bastianka

18. 3. 2011 13:41
Re: Rasismus-

Už když jsme byli asi před 12ti lety poprvé v Kanadě za přáteli, kteří tam emigrovali za komančů, už tehdy nám tvrdili, že heterosexuální běloši jsou tam nejvíc diskriminovanou skupinou ...teď už to máme i tady.

0 0
možnosti
JV

omalovánka

18. 3. 2011 13:29
Proč?

Již od malička se učíme,že za prohřešek následuje trest. Ve škole jsme seznámeni s tím,že každý stát má svoje zákony,které se musí dodržovat,pokud ne,následuje trest - přiměřený a pro všechny stejný. Praxe dokazuje,že tomu tak není a já se domnívám,že si to uvědomujeme všichni - bez rodílu barvy pleti. A v této chvíli dochází k rasizmu. A teď hodně zjednodušeně - je rasista násilník nebo soudce?

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

18. 3. 2011 13:19
ono se tomu všemu říká

1. politická korektnost (běloch je dále bělochem, ovšem "černoch" je podle toho směru  nadávka)

2. pozitivní diskriminace

3 multikulturalismus a postmoderna

což všechno dohromady představuje obrovskou hromadu nebezpečných pitomostí, které se nám - a to úplně všem, majoritám, minoritám, Čechům, Cikánům jakož i všem ostatním - spíše dříve než později moc ošklivě vymstí. Tady  u nás, jsme zemička mrňavá a tudíž celkem bezvýznamná, to asi o moc víc než pár rozsekaných zadků znamenat nebude, ale představte si, že se třeba v Německu objeví nějaký další Hitler: půdu má nádherně připravenou, pooranou a pohnojenou. Že máme Brusel? Ale jděte, ten vydrží tak nejdýl do příštího rána, pokud se třeba právě Německo rozhodne, že už jej má právě dost. Takže, jen dál pěkně blbněme, sadistickým cikánským gaunerům snižujme tresty, jejich bílé protějšky posílejme do krimu třeba na doživotí - na jak dlouho to tak tipujete?

0 0
možnosti
MP

Martin V2

18. 3. 2011 13:12
Dotaz

Asi Vám to bude připadat divné, ale musím se zeptat. Kdo přesně Natálku trýznil a jak?

Chápu, že to co se jí stalo je kruté a žádným způsobem si to nezasloužila, ale trýzněna, narozdíl od toho nešťastného chlapce, nebyla.

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

18. 3. 2011 13:14
Re: Dotaz

záleží co si představujete pod pojmem "trýznění"

0 0
možnosti
  • Počet článků 758
  • Celková karma 25,08
  • Průměrná čtenost 7571x
Adminy blogu jsou Patrik Banga, Tereza Janků, Helena Skočová a Veronika Krátká. Pokud chcete komukoli z nich napsat, adresa je vždy: jmeno.prijmeni@idnes.cz. Nebo pište na společnou adresu admin.blog@idnes.cz.

Průměrný počet aktivních příjemců služby v EU podle čl. 24 odst. 2 nařízení 2022/2065/EU za období 1.7.2023 až 31.12.2023 činí 1942019.