Bloger roku jde do finále. Vyberte vítěze!

Anketa, v níž čtenáři iDNES.cz vybírají podle nich nejlepší blogery roku 2010 vrcholí. Po nominačním kole, v němž čtenáři vybrali postupující, vstupuje anketa do finálové fáze. Zahrajte si o sadu Bondovek a další ceny a rozhodněte o tom, kdo se stane Blogerem roku, Blogerkou roku, Básníkem blogu a Fotografem blogu!

Hlasování ve finále proběhne formou klasické ankety. Každá kategorie má svou vlastní anketu, hlasovat můžete přímo v ní. V každé kategorii můžete hlasovat pro tři různé blogery, a to až do půlnoci pondělí 13.prosince.

Do finále postoupili ti blogeři, jimž dali čtenáři nejvíc hlasů v nominační části ankety. Po šestnácti blogerech a blogerkách v obou hlavních kategoriích a po šesti v kategoriích Básník blogu a Fotograf blogu.

*

V kategorii Bloger roku 2010 hlasujte zde.

x

V kategorii Blogerka roku 2010 hlasujte zde.

x

V kategorii Fotograf blogu 2010 hlasujte zde.

x

V kategorii Básník blogu 2010 hlasujte zde.

*

Vítěze vyhlásíme ve čtvrtek 16.prosince. Hlavní cenou je luxusní křišťálové těžítko, úspěšní blogeři však obdrží i další zajímavé odměny. Vítěze všech kategorií šéfredaktor iDNES.cz Michal Hanák navíc pozve na společný oběd .

Ani hlasující nepřijdou zkrátka - po skončení ankety z nich vylosujeme výherce série DVD Bondovek a dalších cen. Více si přečtěte v tomto článku.

 

Autor: Blog Info | úterý 30.11.2010 10:00 | karma článku: 19,57 | přečteno: 22217x