Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Vůbec jsem vás nepochopil, ale je to fejeton jak Brno. 

P.S. Teď vážně, jasně že Vás naprosto přesně chápu, ale nevím jestli dobře a vo tom to je.

0 0
možnosti
LW

L54e32o 91W85o75l73f

8. 9. 2014 20:30

Myslím, že Vám rozumím. R^

1 0
možnosti
Foto

Fajn Igore:) Konečně vím, co je fejeton;-D

4 0
možnosti
KV

Kdyz jsem si precetl cemu vsemu fandite, tak jste dobry exot. Hlavne ze nejste pedofil.

5 4
možnosti
JR

J86a31r75a 46R80a82n13k

8. 9. 2014 18:53

Zrejme nic moc o pedofilech nevite, pane Voves, vetsina z nich jsou hetero a dost casto maji i sve vlastni deti, celibat nepripominam. Nekteri si tadecka drzi ve sklepich a specialne vybudovanych skrysich.

Autorovi karmaR^

4 2
možnosti
MR

par pripominek, car nebyl spatny, chtel a delal reformy, ale prisla valka a podle tradice nechal vladu v rukou carevny. Ta byla doslova blba blondyna ktera se nechala ridit Rasputinem ktery se VUBEC nezajimal o politiku ale kdyz ho nekdo chtel prasknout jako ze je to zhyralec a ne svaty muz jak si to carevna myslela, tak ji rekl ze ten ci onen je spatny a ona toho "spatneho" slepe poslala do nekam. Nechtena tragedie ktera vyustila ve vitezstvi bolseviku, a dalo se tomu predejit, Rusko bylo na dobre ceste k reformam a modernizaci. Lenin tomu prisel jako slepej k houslim.

Cesi v tom mohli udelat moc malo, to je trochu prehnane. To ze z bolsevika dostali vitr a proto dopustili.....;-D kulovy! Fasiste a nackove byli socialiste, cili spriznene duse s bolseviky. To nikdo nedopustil, to si oboji vybojovali a ostatni cumeli jak tele na nova vrata a nedokazali to zastavit.

A Nemci za to nemohou tak jak se rika, za to muze blbenka carevna, ta byla - mirne receno - blba jak stoudev. Vykopla velmi schopne politiky a ekonomy jen proto ze ji to Rasputin naseptal, a ta tragedie, jak rikam, nebylo to z nejakeho Rasputinovo presvedceni, jen si kryl zada aby mohl vest jeho hrisny zivot.

A je toho vice, take je Rusko obrovska zeme a malo obyvatel a stale mene, to se spatne zavadi poradek. A silna ruka jim ho nezajisti, ta byla za SSSR a setsakra silna, a ekonomie sla do kopru, a jde stale, Stale ziji jen za to co utrzi za suroviny.

A Cinani cihaji na prilezitost a ten silny chlapik jim ji asi nechtene doda.

1 1
možnosti
II

Co jsem to psal o té historické analýze? :)

Ale s tím, že fašismus/nacismus byl klín na vyrážení komunismu mám pravdu. To, že tam jsou některé styčné body, nehraje roli. Také ve všech těch zemích, kde nastoupil nakonec fašismus, byl nejdřív na spadnutí právě komunismus.

2 0
možnosti
PH

No, ono kdyby to Němcům vyšlo s Mexikem, tak měli Američané asi zamotanou hlavu  a je otázka zda by Američané vstoupili do války v Evropě. K vývozu Lenina by do Ruska asi nedošlo. Je třeba ještě připomenout tučnou finanční podporu Leninovi a jeho boys.

2 1
možnosti
MR

na zacatku stoleti se to Nemcum v Mexiku nepovedlo, on ten Panco Villa nebyl zas takovy anti-gringo, spise naopak, dostaval zbrane, a za to mel bombardovat USA, coz delal ale umyslne bombardoval par ranchu, a vypada to ze americany jeste pred tim aviizoval. On, jako Benito Juarez byl spise pro - americky, de facto, nikoliv proslovem.

Pred WWII se ale Hitlerovi podarilo ze mexicky president Cárdenas znarodnil ropny prumysl, do te doby patrici vetsinove Mexicanum, pak Holandanum a Anglanum. Jenze president co prisel po nem, Manuel Avila, pak tu ropu prodaval, misto Hitlerovi, Americanum.

Takze proto Nemci ostrouhali. Oni si Nemci vzdy brali do huby vice nezli mohli spolknout.S tim Lejninem take, nebyt blboucke carevny, tak by take ostrouhal

1 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Milující otec. Křesťansko-ateistický zenbuddhista. Překladatel na volné noze. Autor dvou knih.