Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Jako obvykle je to ve stylu ,, mnoho povyku pro nic". Sice černé nepiju, a proto ani reklama není určena mně, nicméně jen jako protest proti podobným pokrytcům a moralistům si ji půjdu koupit a někomu ji daruji.

0 0
možnosti
MR

Hodně dlouho jsem si myslela,že nejhorší jsou trpaslíci....... ne,nejhorší jsou moralisti.

2 0
možnosti
VH

Velké zamyšlení nad pitomou maličkostí. Kdo má rád Bernarda, ten ho kvůli reklamě pít nepřestane (a spojitost s looserem ho ani nenapadne). Kdo Bernarda nezná, ten si ho (i kvůli 'sexistické' části) všimne a možná koupí. Úvahami o kvalitě reklamy se nikdo z těch, kterým je určena, nebude zatěžovat.

Takže je obdivuhodné, že jste z toho vytěžil poměrně dlouhý blog.

0 0
možnosti
LC

L93u46k86a25s 41C59o86d38r

23. 12. 2015 9:56

Kampan Bernardu je velmi povedena, protoze odhalila spoustu pokryteckych "potrefenych hus" a socialnich inzenyru, kteri by velmi radi rozkazovali ostatnim, co si maji myslet a cim se smi nebo nesmi bavit.

5 0
možnosti
JK

To se mi líbí, tyhle rádobypohoršené rozbory a protesty. Pivo moc nepiju a rozhodně si nehraju na znalce. Co pamatuji, Bernard měl vždycky kontroverzní reklamu, akorát ta kritika oranžové republiky se pijákům ušlechtilého a drahého piva líbila víc než těm "lůzrům", vůči kterým se vždy vymezovali. Proto jsou možná tito elitáři tak zklamáni, když jejich oblíbený kontroverzní pivovárek přišel sice opět s kontroverzní, ale navíc i "politicky nekorektní" reklamou. To nesedí do jejich světonázoru, ve kterém se politická korektnost, gender, homo a rasová témata, vymezují vůči té lůze, co lemtá levnější pivo a volí Zemana.

Ve skutečnosti jsou však tito lidé stejní lůzři jako ti, vůči nim se vymezují, jen žijí ve městě, anebo se prostě jen mají líp.

2 0
možnosti
JN

J52a45n 92N67o96v26á50k

23. 12. 2015 9:46

Myslím, že se autor dost podstatně mílí. Byl bych dost opatrný např. s tvrzením, že "pinupky" je možné i v dnešní době považovat za vizuální erotickou a masturbační pomůcku. Pan autor by si měl koupit pár časopisů. Tam jsou polonahé slečny poměrně hojně zastoupené. Nehledě na to, kolik vizuálních podnětů nalezne dnešní chlapec, či muž na internetu. Myslím, že "pinupkou" nikdo z cílové skupiny nebude uražen a nebude si myslet, že pitím "černé dvanáctky" je looser!

Na citovaném Facebookovém profilu Bernardu jsou i pozitivní ohlasy a to dokonce od žen! To jen pro úplnost a doplnění článku. Navíc, ať se to autorovi nezdá, marketing pivovaru udělal skvělou reklamu, protože díky tomu, že se o ní veřejně mluví, diskutuje a je vlastně lehce provokativní, tak se o ni a výrobku dozví mnohem víc lidí. A to je úkol reklamy. R^

2 0
možnosti
VH

Souhlas, ale.....

my, mýti, hmyz, mysliti, mýliti se, myš, .....

0 0
možnosti
JD

Tak to je gól, ocitoval jsem větu z blogu Ireny Burešové, citovaného v textu. A iDNES mi ho zablokovala.

Zkusím to tedy zopakovat s drobnou úpravou:

"Ve veřejném prostoru by to skutečně mělo být povinné (kvóty a fu-a-ck off, když s tím máte problém). "

0 0
možnosti
JR

J69a11r92a 51R32a72n61k

23. 12. 2015 0:16

V Kanade by nikdo nepochopil, proc ten rozruch, tady jsou tmava piva:

Dark lager, Vienna lager, Dunkelweizen,IrishStout, Porter, Amber Ale

0 0
možnosti

No, chtělo by to nějaký odkaz. Ne každý má či sleduje televizi.

Co jsem pochopil, jde o nějakou reklamu, která uráží cítění určité skupiny. Zííív. Ideál, kdy se reklama šíří i neplacenými kanály a pár hlupáků se toho zůčastní.

Co se nadpisu týče, černá dvanáctka je na kriminál. A takový kriminál v Africe či na Kubě je hodně nepříjemný. Vychlazenou dvanáctku nechám pedofilnímu nekrofilovi. Taková ale černá osmnáctka, to je kapku jiné maso ;-D

0 0
možnosti
JD

A ještě dodám. Ještě jsem nenakoupil pivo na svátky. Ale teď, po té co vidím ty "politicky korektní hyeny" v akci, nakupuji zítra Bernarda a k tomu vezmu pár lokálních speciálů.

Pro omezence, kteří si myslí že pivo je pití pro "sprosté dr.ky" ještě doplním že vína jsem nakoupil už dříve dle plánovaného svátečního jídelníčku a nyní v klidu odpočívají v těch správných teplotách...

0 0
možnosti
JD

Ach jo. To jsou žvásty. A holky v ostatních měsících nevadí?

Tyhle lidi jsou normálně nemocní.

2 0
možnosti
II

Že vy jste to vůbec nečetl?

0 0
možnosti