Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

s blogem je to jako s tím kladivem, dejte ho někomu do ruky a hned mu všechno začne připadat jako hřebík. A někteří pak i zatloukají :-)

0 0
možnosti
Foto

Je to průser! Mladý mají závislost na mobilu, kamkoliv vlezu, ať je to MHD, bar, nákupní centrum atd., pořád ho mají v ruce a po příchodu domů je první cesta k pc. Samozřejmě jsou vyjímky, ale těch je opravdu málo. Nemá cenu se tím nějak zabývat, taková je prostě doba. Záleží jen na výchově a na tom, jak to pochopí, ale těžko je přesvědčovat, když ta většina vrstevníků kolem nich nepoleví.

2 0
možnosti
JT

Pani Bohackova ma pravdu dnesni deti optavdu travi daleko vic casu u pocitacu nez kdysi nasi prarodice.

6 0
možnosti
KT

Abych na vás neposlala sociálku. Zatloukat hřebík, o dalších manuálních činnostech ani nemluvím. Kdo to jakživ viděl? Jinak karmaR^.

6 0
možnosti
II

Dokonce moje děti i zarývaly hnůj. :-)

1 0
možnosti
MR

M55i19l40a44n 70R95a40d26e41k

6. 12. 2014 23:01

byvaly doby kdy se stari lide rozcilovali, ze se vynalezlo to hrozne klinove pismo a deti zblbnou jelikoz se nebudou muset ucit nazpamet. No nezblbli, ne vice nezli normalne, a dokonce jsme se dostali ke kniham vsichni. Pamatuji kdyz se vynalezli PC a skoro kazdy si to mohl dovolit, tak nekteri sileli ze deti zblbnou, nejsou chytrejsi ani blbjesi dnes a nebudou. Akorat svet se meni a dnes nemusi mit drahe slovniky a knihy, vse je na dosah na obrazovce,  a ihned.

Pokud si decko dovede vyguglovat jak zatlouct hrebik, i kdyz tohle byl asi eufemismus, tak co je na tom spatneho? A obavat se ze kdyz najednou "zmizi" pocitace je jako se obavat ze co kdyz se octneme najednou v jeskynich? Ale i v tomto pripade by si nekteri poradili nekteri ne, jako vzdy

3 0
možnosti
Foto

I93v35o 31C98i49l28i62c36h

6. 12. 2014 23:07

Obávám se, že by si neporadila většina a my, co bychom si poradili, bychom byli na roztrhání až do našeho úplného úmoru ;-)

0 0
možnosti
Foto

I89v20o 50C29i40l79i16c51h

6. 12. 2014 22:42

Přesně o tom jsem se po přečtení toho článku bavil s mojí ženou. Problém je v tom, že jakmile nastane něco jako blackout, tak už si ty informace nebudou moci najít :-/

PS: Také jsem aurorce mj. psal "... je tak trošku chucpe vyčítat našim dětem jejich pitomé sociální sítě do tří do rána a pak sama diskutovat o svém článku na Ksichtoknize". Budiž jí omluvou, že neotvírá diskuze pro nedostatek "íček" a i na to jsem jí dal radu jak to změnit. Tak uvidíme.

1 0
možnosti
II

Každá kultura byla vždy závislá na nějaké technologii. Alexandrijská knihovna shořela, ale svět se nezbořil :)

1 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Milující otec. Křesťansko-ateistický zenbuddhista. Překladatel na volné noze. Autor dvou knih.