Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

da.rock

17. 11. 2009 0:21
Je to úča...

...co po ní může kdo chtít.... :-/

0 0
možnosti
H

Hmmhator

16. 11. 2009 15:13
No, ja se jim nedivim.

Kdysi mne napadl opily (asi) bezdomovec v tramvaji.Videlo to cca 50 lidi, zpacifikoval jsem ho jen velmi lehce-odstrcil jsem ho od sebe a pokusil se na dalsi zastavce vystoupit.Nepovedlo se, vystoupil se mnou a pokracovalo to.Prestoze i tohle videlo x lidi, prvni dotaz policistu byl "Vy jste ho napadl?"+ spousta debilniho vyptavani.A to jsem mu nic neudelal (a ja taky neprisel k uhone).Desim se co kdyby upadl a tekla mu krev... Ty by me zachranil asi az svycarsky pas.

0 0
možnosti
K

kOBLICH

16. 11. 2009 10:11
Už vidím ....

... vaši výpověď na policii: "On ten pán byl opravdu trochu hlučnější, ale vůbec nikomu neubližoval. Já vůbec nechápu, proč se na něj ti chlapi vrhli..."

0 0
možnosti
MZ

Cavaliere

16. 11. 2009 6:54
Hm

A jinak zdravíčko slouží? :-)

0 0
možnosti
JJ

Jay6

15. 11. 2009 23:18
A co na to soudy?

Nebudu vám tu citovat paragrafy o nutné obraně a jednání v krajní nouzi.Pokud ten člověk nikoho fyzicky nenapadnul tak by naopak jakákoliv fyzická akce proti němu byla napadením.Poslední kdo se chlapsky zastal na ulici ženy,kterou mlátil její přítel byl Martin Maxa a od soudružky soudkyně za to dostal rok podmíněně,protože dotyčná žena se mezi tím se svým chlapáckým přítelem usmířila a selektivně ztratila paměť.Možná,že si na to vzpomnělo i mnoho chlapů,kteří byli na místě.A až si někdo na ulici podá vás,tak si na tu skvělou soudkyní vzpomenou i ostatní kolemjdoucí a půjdou dál kolem podle starého českého přísloví co tě nepálí nehas.Ne každý chlap totiž jedná samozřejmě a instinktivně jako onen Martin Maxa.Někteří se zastaví.A jakmile jednou začnete používat rozum na základě zkušenosti,tak jde instinkt chlapa do háje a s ním i celý obsah vašeho blogu!

0 0
možnosti
O

Obludni_K

16. 11. 2009 21:55
Re: A co na to soudy?

R^

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

15. 11. 2009 21:51
noste sebou sprej

Na nebojsy z pohadek ochranujici bezbranne princezny zapomente.

0 0
možnosti
D

da.rock

15. 11. 2009 20:54
Jako Porubák

jsem při cestě do centra nikdy neříkal, že jedu do msta, ale vždy jsem říkal, že jedu do Ostravy. Tak to říkali i moji rodičové a rodičové mých rodičů.

Že vy budete nějaká náplava?

Co se týče toho chlápka - ani já bych nijak nereagoval. Pokud na nikoho nezaútočil fyzicky a jen si řve, tak ho nechám řvát. Tím mě nijak neohrožuje. Nemyslete si, že každý je ochoten se hned poprat s někým, kdo se vám nelíbí a je vám nesympatický. To jako ho měl někdo složit pravým hákem? A pak říci policjtům - ne, on mě neohrožoval, on jen řval, tak jsem mu jednu vrazil, protože si to tahle dáma přála.

Děkuji pěkně, ale mlátit opilého bezdomovce mi nepřipadá jako ukázka "chlapskosti".

0 0
možnosti
RB

smajlik :)

15. 11. 2009 20:15
Kdyby, kdyby

Kdyby byly v ... ryby, se říká. Jasně, kdyby se chlapi domluvili. Už vidím v barvách, jak se budu domlouvat s někým neznámým, aby mi kryl záda, už vidím, jak se na něco takového budu moct spolehnout. Zvlášť když ten typ pak vytáhne kudlu, a z těch 5 domluvenejch chlapů to odnese ten nejblíž, že... A že takovej typ tu kudlu vytáhne zase tak nepravděpodobné není. Stejně tak jako je dost velká šance se od něj v nějaké rvačce nakazit např. žloutenkou, když poteče krev. A nadto, v případě jeho zpacifikování hrozí, že mu způsobíte zranění, a vykoledujete si za to minimálně přestupkovou komisi, ne-li trestní stíhání. Divíte se, že se nikdo do žádného zasahování nehrne?

0 0
možnosti
RG

eizoeizo

15. 11. 2009 19:52
co kdyby měl pistoli?

Takových lidí je...

0 0
možnosti
N

NTPT

15. 11. 2009 19:49
A proč ?

Léta o sobě muži slýchají jak jsou agresivní, násilničtí, vše by řešili rvačkou, beze scopnosti empatie, že mužský způsob řešení problémů je neplnohodnotnmý, nebvyspělý a dětinský, že jsou agresivní a riskují bez příčiny, že pro statečné  Lovce, Objevitele, Ochránce, Vědce, Závodníky, Vynálezce nebo Prince  bojujícího s draky není ve zdejší společnosti  (na rozdíl od metrosexuálů či babochlapů s vysavačia plenkami pro kojence)  v podstatě není místo.

A tak se nelze divit, že dnes Princové místo aby šli na draka si raděj někde sednou na lavičku, zapálej cigáro a koukaj jak si s drakem Princezny, nebo nějací žoldáci (policajti) poraděj samy a budou se u toho královsky bavit.

0 0
možnosti
N

NTPT

15. 11. 2009 19:52
Re: A proč ?

To že došlo k úpadku chlapských hodnot je vaše vina, milé

dámy.Desetietí na vše chlapské  pohlížíte s despektem nebo přinejlepším

se schovívavým úsměvem, s kritikou zlehčováním a zesměšněním.Tyhle

případy se budou množit,v podstatě jen sklízíte výsledek selekčního

tlaku který jste samy dámy vytvářely a je od vás zprominutím chucpe  nyní nad tím držkovat. M9sto toho se radujte , věc Feminizmu, genderizmu a dokonale politicjy korektního světa jistě již brzy zvítězí

0 0
možnosti