Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Světlonoš_v02

17. 11. 2011 16:42
ne nadarmo se rika

ze ucitelka neni povolani, ale diagnoza

0 0
možnosti
ČP

nemorose

17. 11. 2011 17:04
Re: ne nadarmo se rika

No, Vy jste to pani učitelce "nandal", inteligente.

0 0
možnosti
S

sofistikus

17. 11. 2011 16:06
realita

vycházíte - stejně jako ostatní "erudovaní odborníci na zdravotnictví" z nedostatku informací:

1/ zvýšení platů se týká všech, nejenom dehonsetovaných doktorů-nenažranců, ale i sester,laborantů a Vámi zmíněných uklízeček

2/ zvýšení platu se týká základu - tzn. pro mne, který "naslouží" skoro 2/3 mzdy /to je ta uváděná suma 60 000 Kč/ dohodou ve službách, nějakých 80o,-Kč/měsíc (mám ve státním snížený úvazek) nehraje roli, ale - bohužel - právě pro tu uklízečku je to velmi významné

resimé: doporučuji všem bloggerům, kteří tady tak erudovaně a odborně hodnotí a kritizují "doktory-nenažrance",

alespoň bazální informace a orientaci o problému - všem hezký den, doufám, že mne admin nezruší

0 0
možnosti
ČP

nemorose

17. 11. 2011 17:05
Re: realita

Hezké, ale nic to nemění na tom, že jsou doktoři nenažranci.

0 0
možnosti
HW

Horst W

17. 11. 2011 14:15
Jen ve skratce

Přemýšlíte správně, hádat se o nějaké stokoruny či tisícovku v takto vypjaté době, nikomu nic dobrého nepřinese. Co však je mnohem zajímavětší a o čem nepíšete ( protože to patrně nemůžete vědět) je skutečnost, že s nespokojeností či protesty je to poněkud jinak....Skutečnost je taková, že znám hodně lékařů, ale nikdo nic takového v tuto dobu neřeší, spíše naopak se podivují stejně jako já, odkud se tyto mediální zprávy vynořují. Když se podíváte na hloučky jakýchsi protestujících, jedná se vesměs o osoby ženského pohlaví, příčemž je důležitý fakt, že zdravotní sestry se k protestům nepřipojily. Tak kdo to tedy je?  Politikum se v minulosti zdravotnickou odborovou akcí otevřela neskutečná možnost jak dosáhnout omezení zdravotní léče (ušetřit) zavřením oddělení a nemocnic bez toho, že by to ohrozilo jejich preference, protože viník byl nasnadě. Tak proč této situace nevyužít znovu? Že je realita jiná? Nevadí. Média to zařídí a nakrmí veřejnost přesně tak jak oni potřebují.

0 0
možnosti
JI

INDRJA

17. 11. 2011 17:07
Re: Jen ve skratce

Škoda, že podobné příspěvky na dtránkách novin nenajdete. Já bych lékařům přidala hned, ale přijde mi, že není z čeho...

0 0
možnosti
A

ataknevím

17. 11. 2011 14:12
Už zase odcházíte?

Nebojte, neodchází. Oni jenom kecají a zkoušejí, co Čecháčci vydrží. Toho jejich zubatýho Andílka, co furt kecá a povokuje, bychom však měli vystřelit na Mars.

1 0
možnosti
JM

hriva5

17. 11. 2011 14:03
Pochopení

Já Vás chápu, když pro nic jiného, tak proto, že můj táta učí cca 40 let. Na druhou stranu kdo dnes učí. Obvykle je to, alespoň na ZŠ, ekolog, politolog, sociální antropolog, případně snad někdo, kdo se věnuje gender problematice, jenom ne kantor. Podivné je snad jen to, že to nikomu nevadí. Žádný rodič si nebude stěžovat, že jeho dítě učí ekolog / s ročním "švindlkurzem" pedagogického minima/, ale řval by, kdyby totéž dítě chtěl operovat promovaný biolog s ročním kurzem lékařského minima. Rozdíl je snad jen ve faktu, že na operačním stole dítě zemře za půl hodiny, zatímco udělat z něj nepoužitelného, sebevědomého blba trvá cca 8 let.

1 0
možnosti
JI

INDRJA

17. 11. 2011 17:11
Re: Pochopení

Jasně, ale z onoho "zpotvořeného" dítěte vyroste podobně zpotvořený lékař, učitel ... a je to jako pes jitrničku sežraL.

Pravdu máte v tom, že do školství se mladí nehrnou a že se jim není co divit. Ještě tak na gymnázium. Ale zkuste to vydržet pár let na učilišti s převahou kluků. "Hustý", jak říká naše mládež.

0 0
možnosti
  • Počet článků 376
  • Celková karma 13,71
  • Průměrná čtenost 1897x
Jsem učitelka, která  i po dlouhé praxi učí ráda. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy