Diskuse

Naše berličky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Spousta lidí na VŠ brala ve zkouškovém léky na demenci. Já jsem pojídala mandle v čokoládě a pak jsem podle toho vypadala.:-)

0 0
možnosti

Šarapovová je asi nejblbější příklad, který šlo zvolit. A zapoměla jste na čaj. :-P

0 0
možnosti
LN

Před pár dny jsem dostala dopis od Mezinárodní tenisové federace (ITF), že jsem neprošla dopingovou zkouškou na Australian Open. Přijímám plnou zodpovědnost,“ začala Šarapovová své prohlášení v hotelu v Los Angeles. „Udělala jsem obrovskou chybu.“

sorry ale v tohle " "prohlášením, že je v tom nevinně."...jaksi nevidím...

2 0
možnosti
ZH

No, Šarapovová je jako tenistka zodpovědná sama za sebe a je to její osobní průšvih. Možná jsem si toho nevšiml, ale v ČT jsem nezaznamenal že by odvysílali společnou reportáž 3 německých kanálů o tom co se děje v Ruské atletice. Po loňském provalení skandálu se státem řízeným dopingem, zakázala IAF činnost některým lidem z Ruské antidopingové kontroly. No a Němci nejen ukázali, že pracují v atletice nadále, ale přímo si u nich ten doping koupili. Myslím, že do Ria nepojedou.

0 0
možnosti

Pro úplnost je třeba dodat, že berlička Šarapovové byla ještě do loňského roku povolena, takže tohle je spíš přehlédnutí a chyba jejího týmu

2 0
možnosti

Ono to vypadá tak, že Šarapovová buďto ani netušila, že je ta látka už zakázaná, nebo vysadila pozdě a komise u ní našla zbytkové stopy.

Autralian Open se pořádalo v lednu a ještě v prosinci byla tato podpůrná látka legální.

2 0
možnosti