Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Zani

9. 5. 2010 22:37
Je to špína

Ale uvědomte si, že Německej telekom má pořád značné finanční problémy. Dluhů skoro jako Česko. A nějak se to zaplatit musí.;-)

Mám zkušenosti z Německa s T-Mobilem i Vodafonem. Jsou to neskutečný zloději a podvodníci. Musím ale konstatovat, že s Českým Vodafonem jsem spokojenej. Mám dokonce i jednu z prvních předplacených karet a pořád jí používám. 2 čísla za 2,38 ostatní za 3Kč. Cizí sítě nevim přesně, skoro je nevolám, asi 6,50Kč. Mám i paušálovej IPhone a tarif jsem si poskládal sám. ;-)

0 0
možnosti
ZH

Zani

9. 5. 2010 22:28
Je to špína

0 0
možnosti
BK

jakýpak copak

9. 5. 2010 16:32
JO JO

A dokonce vím i kterého operátora se jedná.... Je to T-MOBILE. Také jsem se setkal s jejich podvodnými praktikami. Tady je můj příběh:

Jak si každý jistě pamatuje, od letošního roku je o 1% navýšeno DPH. Tato troufám si tvrdit zlodějská organizace, to vzala z gruntu, už zdvihla DPH za měsíc prosinec.Nedělalo to u mne mnoho, "POUHÝCH 7Kč. jenže.. T-MOBILE má něco kolem 8MILIONŮ zákazníků. Když si spočítáte jen mých 7Kč x osmi miliony zákazníků přijdete k 56 milionům Kč, ke kterým přišla podvodnou operací. Po několika dopisech na něž reagovali tím , že mi potvrdili přijetí se nic nestalo. Následně jsem se rozhodl přes tel. 4603 se dotázat co míní z mými sedmi korunami dělat.

Odpověď zněla : necháme si je. Prý jim to umožňuje zákon a oni jsou nepostižitelní.

Koncem tohoto měsíce, mi končí smlouva a já přemýšlím po 7 letech ke kterému operátorovi se přihlásím.

0 0
možnosti
BM

BořekŠikula

9. 5. 2010 16:28
Možná stálo za to změit operátora

Na tohle je ještě pořád použitelný Vodafone - do vlastní sítě z předplacené karty 3Kč/min, a na 2 čísla ještě můžete mít slevu (takže cca 2,50). Takovou cenu v tarifu jen tak nedostanete.

0 0
možnosti