Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Nejsem přezdívka

3. 9. 2009 16:56
Nerozumím Vám

Vážená paní Indrová,

naše současné politické divadlo má s novými maturitami společný jenom ten švindl. Samozřejmě že nové maturity jsou principiálně stejný podvod, ale co z toho? Státní maturity jednak nejsou zakotveny v Ústavě a za druhé nelze po panu Melčákovi chtít, aby žaloval všechny křivárny v tomto státě. Anebo si snad myslíte, že ano?

Ptáte se, podle jakých pravidel se v této zemi hraje. Snadná odpověď - teoretická pravidla jsou v Ústavě. Kdo je stanovuje? Snadná odpověď - poslanci. Pro koho platí a pro koho ne? Snadná odpověď - teoreticky platí pro všechny. A právě proto Ústavní soud těm kašparům v parlamentu zatrhl snahu udělat si z Ústavy hadr na podlahu.

Říkáte: "Byli jsme připraveni volit..." Kdo "my"? Já tedy ne. Mně je úplně jedno, kdo v tom panoptiku účinkuje. Výsledky jsou vždycky stejné. Voláte po pravidlech a nerozumíte Ústavnímu soudu, který žádá poslance, aby dodržovali pravidla, která si sami vytvořili. Přiznám se, že tomu zase nerozumím já.

D. Martišek

0 0
možnosti
JI

INDRJA

18. 9. 2009 19:33
Re: Nerozumím Vám

Já jsem byla připravena volit. Řídím se totiž heslem, že chci-li nadávat, musím vědět komu. A ona pravidla platí jen teoreticky. Nám dole je ti nahoře nadiktují a soběodhlasují. Nebo vy si schvalujete, co budete kdy dělat? A ještě si za to schválíte výši platu????

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

1. 9. 2009 20:12
Milá paní Indrová

v této zemi se hraje bez pravidel už 20 let. Nebo to lehce opravím: pravidla hry jsou platná jen pro ty ovce, co jako pitomé zvířátko jednou za 4 roky hodí papírek do urny. Ostatní je již obyčejný boj o vlastní moc, prachy a vliv.

0 0
možnosti