Diskuse

Den učitelů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

sualk

29. 3. 2010 21:32
Snad se Vám nestýská po starých časech?

Hlavně se snažte vychovat vzdělané a sebevědomé občany. Bude záležet hlavně na tom zda si na Vás někdo vzpomene, až to někam dotáhne. Pokud k tomu přistupujete takto laxně, tak to raději doklepte. My tu totiž nepotřebujeme další socky. Na to tady máme "ámoska jyřýka". :-P

0 0
možnosti
FP

forhend

29. 3. 2010 21:34
Re: Snad se Vám nestýská po starých časech?

Učitel nevychovává, učitel učí! Ona ta snaha musí být na obou stranách...:-/

0 0
možnosti
FP

forhend

29. 3. 2010 19:56
Protože dnešní mafie postrčila slovo učitel jako

nadávku...Skoro jako dělník...Já myslím, že je to záměr dnešních mafiánských vlád, stavět školství, učení, chytrost národa mezi poslední příčky v tom, co je zajímá. Přesně v duchu, čím hloupější a nevzdělanější národ, tím méně remcá proti vrchnosti!!! :-/

0 0
možnosti
/

/Roman35

29. 3. 2010 19:23
To víte, všude je něco.

Třeba ostatní lidé musí řešit problém jestli dostanou volno na štědrý den, kdo jim o prázdninách (a že jich je požehnaně), nebo o víkendu pohlídá děti, co dělat když krachne podnik, z čeho uhradit manko, jak jednat se zákazníkem potížistou, jak vyjít s nadřízenými a podřízenými...... jj. Buďte ráda že tyhle starosti nemáte.    

0 0
možnosti
PT

_peta303

29. 3. 2010 20:18
Re: To víte, všude je něco.

Ale jako učitel taky můžeš řešit, jestli nebudeš místo oslavy Vánoc muset připravovat změnu některých dokumentů (a že se po byrokracii jede). Taky nemáš moc času na koníčky nebo nedejbože zábavu. Taky můžeš kolikrát zapomenout na volný víkend. Taky řešíš potížisty (děti přesně odrážejí rodiče).

A nebavme se o tom, že se učitel fláká za královské peníze, to je blaf a autorovi bych doporučil zkusit na měsíc odpovědně za 14 tisíc hrubého učit - a bez úlev, pěkně 22 hodin + písemné přípravy + suplování + dozory + opravy + hodnocení + agenda a věci s přímou výukou nesouvisející. On je pak ten úvazek nad 40 hodin ve fabrice.

0 0
možnosti
PD

DolevaP

29. 3. 2010 19:05
já nevím

zda hromadně jásat v určitý den, lepší je když na své učitele žáci po létech v dobrém vzpomínají.

p.s. a žákům přeju co nejvíce učitelů učících s chutí, co nejméně těch jak píšete "co to chtějí doklepat"

0 0
možnosti