Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Soudě podle vašeho vlastního popisu chování na kole jste mizerný cyklista. Ale vždy ráda poučíte ostatní co dělají špatně, že?

2 1
možnosti

Podle toho minusování pod některými příspěvky vy budete asi cyklistický "expert".:-P

0 0
možnosti
PL

P41e11t33r 35L24o47r32e43n14c

12. 5. 2021 20:53

ZVONEK !!!

Nejdůležitější součást každého nezávodícího kola!

To bylo první, co jsem si vždycky kupoval i s kolem, ať to byla silnička, trek, gravelbike i celopéro. Kdykoliv kohokoliv kdekoliv dojíždím, vždy nesměle cinknu a když nereaguje, přidám na zvuku, protože vím, že mě neslyší a může kamkoliv prudce vybočit.

Pokud hrozí, že by se nějaký hrdý jezdec s kolem za 100 litrů z "normálního" zvonku samoponížením opupínkoval, může si pořídit nějaký nenápadný stylový, co třeba vypadá jako kousek frajerské objímky nebo mosazného pásku na řidítkách... zvoní stejně dobře.

To říkám a dělám jako bývalý závodní cyklista - silničář.

3 1
možnosti
VV

A co delate, kdyz ma usi ucpany sluchatkama a posloucha techno?

0 0
možnosti
MV

Všechno dohadování o chování cyklistů přestane ve chvíli, kdy začne MP a PČR konat svojí povinost a bez pardonu pokutovat nebezpečnou jízdu na kole po chodníku, po přechodech pro chodce, chybějící výbavu .....Víte, nebo jste slyšeli o někom, kdo za podobné jednání platil pokutu ??? Rv

3 0
možnosti
VV

Ja ano, dokonce to vidam kazdy den, ale nejmenuje se policie nybrz Ordnungsdienst. Nevim jak ted, ale jet na Radlweg v protismeru satalo kdysi 20 €.

1 0
možnosti
Foto

Já měl na kole ještě zpětní zrcátko, neb není na škodu vědět, kdo je za mnou.

1 0
možnosti
VV

Ja ho tam mam jeste porad. Mohu jen doporucit.

1 0
možnosti

S tím zvonkem máte pravdu. Nechápu, proč je pro většinu cyklistů nebetyčný problém pořídit si zvonek za 50 Kč, když kolikrát vlastní kolo za několik desítek tisíc. A když už ho nemají, proč aspoň nezacvakají páčkou přemykače, nebo neupozorní hlasem, že budou předjíždět. Jezdím už hodně dlouho a mám bohužel zkušenost, že hodně cyklistů předjíždí stylem, že chodce, nebo jiného cyklistu v tichosti předjedou, aniž by mu o sobě dali vědět. Že takový člověk může náhle vybočit ze směru, jim vůbec nedochází.

4 1
možnosti

Pane Kučero, proč to mínus? Vy se snad domníváte, že mnou kritizované předjíždění je správné?8-o

1 0
možnosti
SL

Nad nedostatkem ohleduplnosti mezi lidmi se zamýšlí žena, která porušuje předpisy jízdou po chodníku...

3 0
možnosti
MS

Všimněte si, že po chodníku jezdí OHLEDUPLNĚ. Já to občas dělám taky, ale na prázdném chodníku do kopce hlemýždím tempem, kde je silnice nebezpečná.

1 0
možnosti